Find et bredt udvalg af bæredygtige og miljøvenlige produkter hos Gågrøn

/ Redaktionen / Handel

Hvis du leder efter miljøvenlige sugerør og engangsservice, er du kommet til det helt rette sted. For hos Gågrøn har de dette og mange andre bæredygtige produkter på hylderne – alt sammen til gode, konkurrencedygtige priser. Læs med her eller klik ind på gagron.dk for at blive klogere på den spændende forhandler.

Gågrøn

Miljøvenlige sugerør i glas, stål eller bambus

Miljøvenlige sugerør er nogle af de mest populære produkter hos Gågrøn. Og det er bestemt en god ting. For faktum er desværre, at vores planet er hårdt belastet af al den plastik, som skyller op på de ellers så smukke hvide sandstrande – heriblandt engangssugerør. Med miljøvenlige sugerør kan du bidrage til at vende den tragiske retning. Miljøvenlige sugerør fra Gågrøn er nemlig ikke fremstillet i plastik, men i enten glas, stål eller bambus. Fællesnævneren for alle disse sugerør er, at de er genanvendelige og i rigtig høj kvalitet. De er dermed nogle grønne og gode alternativer til engangssugerør i plastik. Der er rigtig mange forskellige varianter, så der er garanteret også noget, der falder i din smag. På den måde er miljøvenlige sugerør ikke kun godt for planeten – det er også et æstetisk valg.

Bæredygtig engangsservice

Engangsservice af plastik er naturligvis også en synder for Jorden. Derfor forhandler Gågrøn da også engangsservice fremstillet i mere skånsomme og grønne materialer, som fx sukkerrørsfibre og komposterbart bioplast. Med andre ord er engangsservice fra Gågrøn det bæredygtige valg for dig, der ønsker at mindske dit plastikforbrug. Der kan være mange årsager til, at du har brug for engangsservice. Får du fx huset fuld af gæster, er det de færreste, der har service nok til alle. Med bæredygtigt engangsservice kan du spare en masse opvask og gøre det nemt for dig selv. Brænder du inde med nogle spørgsmål vedrørende deres produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det dygtige, venlige og hjælpsomme personale hos Gågrøn, som foruden deres velassorterede webshop også har en skøn butik i København.