Find et bredt udvalg af engangsservice i miljørigtige materialer hos Plant2Plast A/S

/ Redaktionen / Handel

Hos firmaet Plant2Plast A/S gør de noget godt for miljøet, ved at udskifte det traditionelle plastikbestik og service, med engangsservice, der er produceret i bæredygtige og miljørigtige materialer. Så skal du holde fest eller andet, hvor der er brug for engangsservice mm., så er det altså her du skal gå til. På deres hjemmeside, plant2past.dk, kan du læse meget mere om dem og se set store sortiment.

Plant2Plast

Engangskrus og andet engangsservice 

Hos Plant2Plast A/S finder du alt, hvad hjertet begærer, når det gælder engangskrus. Deres engangskrus er alle produceret i de bedste og mest holdbare genbrugsmaterialer, som er både bæredygtige og miljørigtige. I deres store sortiment, finder du engangskrus i flere varianter og størrelser, hvilket betyder, at ligegyldigt, hvilken type engangskrus du skal bruge, så kan du være sikker på, at du kan få den hos dem. Udover engangskrus, kan du også få tilbehør mm. til, såsom låg, rørepinde og meget mere. Lyder dette som noget for dig, så tag og klik ind forbi deres hjemmeside allerede i dag, hvor du nemt og hurtigt kan bestille det antal engangskrus, som du skal bruge. Du kan også se det store sortiment af andre typer service, som de også tilbyder.

Plastiktallerkner lavet af palmeblade

Er der noget de går op i hos Plant2Plast A/S, så er det at være bæredygtige og gøre noget godt for miljøet. Det gør de bl.a. ved at udskifte de klassiske plastiktallerkner med produkter, der lavet af 100% naturmaterialer, herunder palmeblade. Ved at bruge palmeblade som materiale får man nemlig en super miljøvenlig og bionedbrydelig tallerken, der er mindst lige så god, som den klassiske tallerken af plastik. På Plant2Plast A/S kan du få mange forskellige typer tallerkner af palmeblade, her i størrelse og form, hvilket vil sige, at du altid kan være sikker på at finde den type palmeblade tallerken som du skal bruge. Så skal du holde stort arrangement og være miljøbevist på samme tid, så kan det kun anbefales at du kigger ind forbi deres hjemmeside, og kigger det flotte sortiment igennem.