Find et bredt udvalg af slidstærke kedeldragter og kitler hos MASCOT

/ Redaktionen / Handel

MASCOT er stedet, hvor du finder arbejdstøj til mange forskellige formål. Her kan du bl.a. finde kitler, som er perfekte til dig, som gerne vil beskytte dit tøj mod snavs eller kemikalier, som følger med arbejdet. Du finder også et bredt sortiment af kedeldragter til både indendørs og udendørs brug.

MASCOT

Kedeldragter til både inde og ude

Hos MASCOT finder du et alsidigt udvalg af kedeldragter, som er ideelle til jobs, hvor du let bliver snavset eller udsat for kulde. Du finder både kedeldragter, som fungerer som et tyndt lag beskyttende overtrækstøj, samt dragter med pelsfór og termofór, som kan holde dig varm i selv det koldeste vejr. Når det kommer til arbejdstøj, kan det godt betale sig at investere i det rette udstyr. Dette er tøj, som skal kunne holde til både vejr og slid, og som samtidig skal være behageligt at have på hver dag på jobbet. Derfor er kedeldragter fra MASCOT fremstillet i materialer, som er både komfortable og yderst slidstærke.

Kitler med høj bevægelsesfrihed

Hvis du har et arbejde, hvor du ofte bliver udsat for stænk af olie eller andre kemikalier, kan kitler være en god løsning, når du gerne vil beskytte dit tøj. Kitler fra MASCOT er specialdesignet til at være hårdføre mod kemikalier, så du kan trygt bruge en kittel fra MASCOT på arbejdet. Kitlerne har en rummelig størrelse, så det er muligt at have kitlen på over dit arbejdstøj. MASCOT’s kitler er udstyret med både inder-, bryst- og forlommer, så det er nemt at få fat i telefonen eller kuglepennen, når du arbejder. Når det kommer til arbejdstøj, er det vigtigt at prioritere komfort og praktikalitet højt. Derfor har MASCOT sikret bevægelsesfriheden i kitlerne ved at lave slidser i siderne og på nogle modeller også i ærmerne.

Kig ind på www.mascot.dk og se det store udvalg af bl.a. kitler og kedeldragter.