Find fleksibel containerbolig og container salg hos DC-Supply

/ Redaktionen / Handel

Der kan være mange grunde til at skulle bruge en container og derfor skal en container kunne bruges på mange forskellige måder. Hos DC-Supply findes der ikke én form for containerløsning, der ikke kan lade sig gøre. Om det gælder salg eller leje, til beboelse eller opbevaring, så klarer de det nemt og uden besvær.

DC-Supply

Containerbolig i stærke materialer

Hos DC-Supply finder du mange fleksible muligheder angående leje og salg af containere. Det kan f.eks. være vedrørende køb af den nye og smarte containerbolig som de udbyder. Der er de seneste år set en stigning indenfor boligmangel, og det er DC-Supply kommet til undsætning ved deres containerbolig, der er ideel til bl.a. studerende. Med en containerbolig får du en fleksibel og flytbar bolig, der nemt kan flyttes, hvis det bliver aktuelt. DC-Supplys containerbolig overholder alle regler indenfor boligkriterier, og den kræver ikke en permanent ændring i lokalplanen for det område, hvor den skal stå. DC-Supply har siden 1981 leveret containere til hele verden, og de har også lavet forskellige former midlertidige containerbolig til både Grønland og Uganda. Bestiller du en containerbolig, vil deres egne ingeniører og byggekonstruktører altid sørge for, at din containerbolig kommer til at opfylde alle de krav du står og har brug for. Så tag og hop ind på deres hjemmeside, dc-supply.dk, og læs mere.

Container salg til forskellige formål

DC-Supply har leveret containere til verden over i over 35 år og tilbyder alt fra standard container salg til mere avancerede og specialbyggede containere, her både til civile og militære formål. Når det gælder container salg findes der ikke bedre og mere kompetente udbydere end DC-Supply. Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du nemt og hurtigt danne dig et overblik over det store udbud af container salg de tilbyder. Fælles for al container salg hos DC-Supply er dog den altid høje kvalitet de bliver leveret i, da de produceres i enormt stærke materialer, der er designet til at kunne klare alle former for vejr og forhold. Du finder derudover også et stort udbud af tilbehør, som der kan tilkøbes når du skal vælge hvilken container, der passer til dig og dine behov. Har du spørgsmål angående DC-Supplys udvalg af container salg, så er du mere end velkommen til enten at klikke ind på deres hjemmeside, eller give dem en opringning.