Find forskellige typer nøglebrikker og adgangskontrol læsere til skarpe priser hos ID Company

/ Redaktionen / Handel

Hos ID Company kan du finde alt i adgangskort, nøglekort, medlemskort, nøglebrikker og adgangskontrol læsere, som du kan bestille med hurtig levering.

ID Company

Praktisk adgangskontrol læser

ID Company sælger alt i adgangskort, medlemskort, studiekort, medarbejderkort og nøglekort. Der er mange forskellige muligheder, som du kan finde på hjemmesiden, og de er eksperter i sikkerhedsteknologi, så du kan helt sikkert finde lige den løsning, du skal bruge på siden til en god pris. Hvis du bestiller medlemskort, studiekort eller medarbejderkort på siden, så kan du sågar få dem leveret direkte til kunderne, medarbejderne eller studenterne, så du ikke skal tænke på noget af den slags. Du kan også købe adgangskontrol læsere på hjemmesiden, som du kan bruge sammen med nøglekort af forskellige slags. Med en adgangskontrol læser bliver det let at styre, hvem der kommer ind og ud af bygningen eller døren. Så kan man let synkronisere med medlemskortene eller nøglebrikkerne, hvem der skal have adgang og på hvilke tidspunkter. Adgangskontrol læsere koster slet ikke alverden og er et virkelig godt alternativ til gammeldags nøgler og låse.

Forskellige typer nøglebrikker

ID Company sælger også alle forskellige typer nøglebrikker, som der findes på markedet, og derfor kan du let finde den, du skal bruge, som passer til dit system. Der er mange forskellige nøglebrikker, som sælges til gode priser, og de er super smarte og virkelig lette at styre. Det er et virkelig godt alternativ til nøgler og låse, og der er ingen tvivl om, at beboerne i ejedommen vil synes, at det er smart med en chip, som åbner døren lynhurtigt i stedet for at skulle stå og fumle med nøgler. Hvis du køber nøglebrikker kan du få laserfræset dit logo eller noget helt andet ind i dem til en god pris – for på idcompany.dk tilbyder de mange forskellige custom detaljer, og du kan fx få lavet laserfræsning på alle forskellige nøglebrikker. Der er mange forskellige gode ting i sortimentet til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til en god pris. Se sortimentet af chips, nøglekort og –brikker på hjemmesiden.