Find kornfri hundemad og smarte hvalpepakker i høj kvalitet hos HIKE

/ Redaktionen / Handel

Måske har du allerede hørt om kornfri hundemad, som flere og flere danske hundeejere vælger at fodre deres hund med? Hos danske HIKE er man eksperter i at producere high-end kornfri hundemad, i den helt rigtige kvalitet, der sikrer at din hund trives og har det godt. I deres butik finder du desuden en række andre spændende produkter, blandt andet hvalpepakker, godbidder til hunde, kosttilskud til hunde m.m. Vil du vide mere, så læs mere i artiklen herunder.

HIKE

Kornfri hundemad

Vil du gerne være ekstra sikker på at din hund får en alsidig og varieret kost, hvor der både indgår ingredienser som kød, indvolde og planter? Så er kornfri hundemad som det du finder på www.hike.dk det helt rette valg. HIKE er med sikkerhed en af landets absolut førende producenter af kornfri hundemad, og var da også med til at starte hele bølgen af kornfri hundemad på markedet, som er blevet ”guld standarden” inden for kvalitets hundemad. Kort sagt, er du én af de mange hundeejere, der gerne vil være ekstra sikker på at deres hund spiser godt i hverdagen, så er kornfri hundemad en god måde at sikre det, og derfor et oplagt valg. Og HIKE er lige nu én af de absolut bedste producenter på markedet.

Smarte hvalpepakker

Udover kornfri hundemad, er der naturligvis også en række andre gode typer foder til hunde man kan vælge på deres hjemmeside. Blandt andet kan du købe såkaldte hvalpepakker. I hvalpepakker er der pakket en række smarte ting, som man næsten med sikkerhed ellers ville komme til at mangle, når man skal til at have hundehvalp derhjemme. Udover en sæk med kvalitets hvalpefoder, inkluderer hvalpepakken en fin foderskål man kan servere maden i for familiens nyeste medlem, samt et praktisk målebæger til at dosere foderet korrekt.