Find maske til hudpleje og hudplejeprodukter der indeholder Retinol her

/ Redaktionen / Handel

Hos Dermalogica Danmark er du altid i trygge hænder når du skal bruge produkter til hudpleje. Her finder du blandt andet hudcreme med Retinol, og har du brug for en maske til en god pris, kan de også i den forbindelse imødekomme dine ønsker.

Dermalogica Danmark

Maske til hudpleje

Ansigtsmasker er en hurtig vej til sundere hud og hos Dermalogica Danmark har du mange varianter at vælge imellem. Med en maske kan din hudplejerutine blive betydelig mere effektiv, hvad end du har behov for dyb rensning eller intensiv fugtpleje. Mange døjer med stresset hud og udbrud, og i den forbindelse kan du finde den helt rigtige maske. Udvalget af masker består blandt andet af varianter med koncentrerede antioxidant vitaminer, kølende kaolin- og bentonit lermasker og øjenmasker til trætte øjne. Hvad end du skal bruge en maske der mindsker synligheden af mørke og hævede rander eller en opfriskende variant der absorberer overskydende talg, er dette forhandleren for dig. Tag et kig på dine muligheder eller kontakt deres kundeservice hvis du vil vide mere om deres hudplejeprodukter.

Retinol

Retinol er absolut en af markedets mest effektive ingredienser hvad angår forebyggelse og behandling af hudens ældning. Retinol er også kendt under navnet A vitamin og kan fremskynde cellefornyelsen, samtidig med at reducere synligheden af rynker og pigmentforandringer. Hos Dermalogica Danmark kan du finde et bredt udvalg af produkter til hudpleje der indeholder Retinol, samt lære mere om vitaminets egenskaber. Den kvalitetsbevidste forhandler tilbyder behandlingscremer med Retinol med varierende koncentration, så du altafhængigt af behov kan få den helt rigtige behandling. Heriblandt Overnight Retinol Repair 1%, der udelukkende er tilgængelig hos professionelle Dermalogica Danmark kosmetologer. Læs mere om deres produkter i deres anerkendte webshop eller kontakt deres erfarne serviceteam, hvis du har spørgsmål i forbindelse med hvilken behandling der bedst passer til netop dine behov.