Find miljøvenlige løsninger på hverdagsprodukter på www.gagron.dk

/ Redaktionen / Handel

Hos Gågrøn kan du finde mange forskellige gode alternativer til de forurenende og usunde produkter, som vi desværre omgiver os med. Læs mere om en miljøvenlig engangsgrill og om bæredygtige vandflasker her.

Gågrøn

Miljøvenlig engangsgrill der udleder mindre CO2

Skal du holde grillfest ved stranden i år? Vejret kommer til at blive godt, og der er ikke noget som en hyggelig grillfest ved stranden med vennerne, men desværre er engangsgrill ikke den mest klimavenlige løsning, når det kommer til madlavning. Den udleder en hel del CO2, men heldigvis er der alternativer. Gågrøn sælger en miljøvenlig engangsgrill, som er 100% bionedbrydelig. Den er lavet af karton, bambuskul, lavasten og bambus, og den kan holde en høj varme i over 60 minutter, så du skal ikke være bange for, at der ikke er smæk på (som man jo tit oplever med konventionelle engangsgrill). Denne miljøvenlige engangsgrill udleder 50% mindre CO2 end en almindelige engangsgrill, og alle materialer er 100% bionedbrydelige. Risten er lavet af bambus, den kører på bambuskul, som er lette at tænde op, den er foret med lavasten, så den holder varmen langt bedre end en aluminiumsgrill. Denne miljøvenlige engangsgrill er perfekt til sommerudflugter.

Erstat din plastikflaske med en miljøvenlige vandflaske

Der er mange af de produkter, som vi i vesten bruger hver eneste dag, som sviner miljøet til og accelerere klimaforandringerne, ændrer økosystemerne, forurener luften, havene, skovene og sågar vores egne kroppe. Der er et stort problem med mikroplastik, som er stort set alle vegne, da vores plastikprodukter ikke kan nedbrydes naturligt, hvilket er en katastrofe for miljøet. Gågrøn sælger bedre løsninger på mange hverdagsprodukter, som du kan købe til gode priser i butikken eller på hjemmesiden gagron.dk. Her finder du bl.a. et bredt udvalg af miljøvenlige vandflasker til gode priser, som kan erstatte plastikflaskerne, som de fleste desværre drikker af. Vandflasker i plastik er ikke lavet til at blive brugt flere gange, og derfor er det ikke sundt at fylde vand i dem igen og bruge dem som drikkedunk i skolen, på arbejdet eller til træning. Køb en miljøvenlig vandflakse i glas eller rustfrit stål – den kan du have resten af livet!