Find store kondomer og glidecreme med smag i god kvalitet hos Kondomland.dk

/ Redaktionen / Handel

Durex er navnet på verdens ældste producent af kondomer. Durex er en engelsk producent, der har været med helt fra kondomets spæde begyndelse og har siden fulgt godt med udviklingen, som må siges at være gået stærkt inden for produktion af kondomer. I Danmark findes der to producenter, nemlig Protex og WorldsBest. WorldsBest kondomer sælges i dag ikke blot inden for Danmarks grænser men også i Europa. De er en producent af niche kondomer, hvilket kan være en del af grunden til den store succes.

Kondomland.dk

Store kondomer som lever op til sikkerhedskrav

Hvis standardstørrelsen 52-53 på kondomet strammer, har du brug for store kondomer. Hos Kondomland.dk kan du få store kondomer op til 69 mm i diameter og 230 mm i længden. Alle store kondomer hos Kondomland.dk er CE-mærkede, hvilket betyder, at de store kondomer lever op til de sikkerhedskrav, som EU stiller. Hos Kondomland.dk har de et stort udvalg af store kondomer fra flere førende forhandlere blandt andet WorldsBest.

 

Vandbaseret glidecreme med smag

Hos Kondomland.dk forhandler de også glidecreme med smag. Glidecreme med smag er vandbaserede, og den eneste forskel mellem andre vandbaserede glidecremer og glidecreme med smag er blot, at glidecreme med smag er tilført en smagsaroma af for eksempel frugt. Duften er ren syntetisk, og du behøver derfor ikke at være bekymret, hvis du skulle være allergisk overfor den frugt, som glidecreme med smag smager af. Se det store udvalg på www.kondomland.dk og bestil med det samme til hurtig og diskret levering lige til døren.