Forhandler af alt lige fra træpiller med lav askeprocent til brændetårn med ovntørret brænde

/ Redaktionen / Handel

Er det blevet tid til at købe træpiller og vil du være sikker på en god pris, er Den Gamle Brugs altid et besøg værd. Hos den populære webshop forhandles kan du også købe dit brændetårn online, samt både træbriketter, klodser, savsmuld og mere.

Den Gamle Brugs

Træpiller med lav askeprocent

Hos Den Gamle Brugs kan du finde træpiller i rigtig god kvalitet og tilmed til en fair pris. Der forhandles både træpiller på 6 mm og 8 mm, og med en askeprocent på kun 0,5 procent. Også vandindholdet er lavt, nemlig på kun 6,8 procent. Med en lav askeprocent slipper du for, for meget rengøring, hvilket altid er en kærkommen kvalitet. Deres træpiller er desuden blevet gennemtestet af Teknologisk Institut, så du kan føle dig sikker på et ensartet produkt. Med træpiller fra Den Gamle Brugs er der mange penge at spare på varmeregningen. Derudover består deres udvalg blandt andet af varianter fra FLEX HEAT, der længe har været kendt for en imponerende høj produktkvalitet. Tag et kig på hele udvalget af træpiller og gør en god handel.

Brændetårn med ovntørret brænde

Køb dit brændetårn billigt online hos Den Gamle Brugs! Et brændetårn er en nem og hurtig måde at få brændet hjem på og du har flere forskellige varianter at vælge imellem. Kunne du for eksempel tænke dig et brændetårn med ovntørret brænde, er dette forhandleren for dig. Du kan naturligvis også finde lufttørret brænde i topkvalitet. Uanset om du er ude efter et brændetårn af asketræ, bøgetræ eller blandet løvtræ, er dette forhandleren for dig. Du får desuden en væsentlig besparelse, hvis du køber om foråret. Lyder det som noget for dig så besøg webshoppen i dag og find et brændetårn for dig. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte deres kundesupport, skulle du have spørgsmål i forhold til valg af produkt.