Forhandler af nedgravede affaldssystemer og andre typer byrumsinventar

/ Redaktionen / Handel

Hos ZENZO har man specialiseret sig i stort set alle former for alment byrumsinventar. Virksomheden designer intelligente og funktionelle løsninger, men har samtidigt også et godt øje for pæne design, som passer godt ind i et moderne bymiljø. Kataloget spænder ganske bredt, og byder blandt andet på smarte løsninger inden for diverse typer nedgravede affaldssystemer. Læs mere om nedgravede affaldssystemer samt lidt om virksomheden generelt herunder.

ZENZO

Alt i byrumsinventar

Hos ZENZO har man rigtig godt styr på stort set alt hvad der har med byrumsinventar at gøre. Her kan du blandt andet købe nedgravede affaldssystemer, diverse typer terrorsikring til byrum, betonmøbler til byer, rygerum, cykelparkering - ja kort sagt alt i byrumsinventar, eller i hvert fald tæt på. Nøgleordet er funktionelle byrumsinventar-løsninger, som både ser nydelige ud i bybilledet, er udført i ordentlige, holdbare materialer, og egner sig godt til at se flittig anvendelse.

Smarte nedgravede affaldssystemer

Et nedgravet affaldssystem er en utrolig smart løsning på mange af de problemer, som opstår i forbindelse med renovation i større byer. Man ser da også flere og flere danske byer vælge at installere nedgravede affaldssystemer, og de er langt fra et særsyn i gadebilledet nu om dage. Hos ZENZO har man stor erfaring inden for netop nedgravede affaldssystemer, og kan helt sikkert give den rette rådgivning i forbindelse med et indkøb, og man kan helt sikkert hjælpe jer med at finde det helt rigtige nedgravede affaldssystem, hvad end det er et halvt nedgravet system, et af de større nedgravede affaldssystemer eller lignende. Vil I gerne høre nærmere om mulighederne inden for nedgravede affaldssystemer, så er www.zenzo.dk helt sikkert et godt sted at rette henvendelse.

Klik forbi virksomhedens hjemmeside allerede i dag, hvis du vil vide mere om nedgravede affaldssystemer og andre typer byrumsinventar.