Frokostordning og tapas catering i København

/ Redaktionen / Handel

Ønsker du lækker frokost, som leveres til arbejdspladsen i København? Madkonceptet er på manges læber, og deres madlevering til virksomheder i Hovedstadsområdet er kendt for høj kvalitet. Det hænger bl.a. sammen med råvarevalget. Man kommer altid længst med ingredienser af en højere standard. På madkonceptet.dk finder du også info om deres tapas catering, som både tilbydes til private fester og firmafester.

Madkonceptet

Bestil en frokostordning på madkonceptet.dk - Mere info her

Er du interesseret i at tilbyde dine medarbejdere firmafrokost? Hvis din virksomhed har adresse i København og omegn, så er frokostservice fra Madkonceptet en mulighed. Deres frokostordning er et abonnement, så I kan nyde lækre frokostretter hver dag, når det er tid til frokostpausen. Når man nyder ordentlig mad på arbejdspladsen, så giver det energi, vilje og moral. Eftermiddagstimerne er nemmere at håndtere, og det betyder faktisk også noget på bundlinjen, hvis man skal tage den vinkel. Husk på, der er en væsentlig kvalitetsforskel imellem udbyderne i København. Madkonceptet er kendt for en højere madkvalitet, men også fleksibilitet i forhold til mennesker med restriktioner i forhold til deres kost. Det kunne bl.a. være muslimer, vegetarer, laktoseintolerante og andre grupper. Der er plads til alle, når man bestiller en frokostordning hos Madkonceptet. Det er firmafrokost, som typisk består af varme retter, fyldige salater, grønne salater, hjemmebagt brød, ugentlig dessert, ugentlig osteanretning og meget andet! Firmafrokosten varieres, så man aldrig kører træt - mere info via madkonceptet.dk.

Tapas catering - Bestil spanske retter til firmafester og privatfester

Besøg Madkonceptet online, hvis du ønsker at bestille tapas catering til firmafester og privatfester. Madkonceptet tilbyder nemlig både diner transportable i form af udsøgt og autentisk tapas til private og erhverv. Alle skal have lov til at nyde denne spanske specialitet i form af finger food. I Danmark elsker vi tapas, og det kan ses på de mange dedikerede tapasrestauranter, der er opstået i de danske metropoler - især i København. Det er også en fiks ide at bestille tapas til catering. Tapas egner sig især til den lidt mere casual begivenhed. Det kunne være studenterfesten eller firmafesten, som ikke falder i de typiske højtider. Vil du vide mere om denne spanske specialitet og se mulighederne? Så besøg Madkonceptet online.

Hos Madkonceptet er det muligt at bestille tapas til firmaer og private fester, men også frokostordning med levering i hele København.