Gågrøn - Papkrus og engangsservice i topkvalitet

/ Redaktionen / Handel

Bæredygtigt engangsservice (som sagtens kan benyttes flere gange) behøver ikke at koste en formue - i hvert fald ikke hos Gågrøn. Sortimentet byder på tallerkner i naturlige og bæredygtige materialer som f.eks. palmeblad og FSC-certificeret træ. Køb også papkrus, madkasser, servietter, sugerør og andet i biovenlige materialer.

Gågrøn

Kvalitets engangsservice i flotte design

Klik ind på gagron.dk, og shop engangsservice i plast, palmeblad m.fl. til rimelige priser. At holde en fest bliver til en mere overkommelig affære med engangsservice i høj kvalitet, som stadigvæk giver en eksklusiv følelse, men hvor man naturligvis slipper for opvasken. Servietter i bionedbrydelige materialer forhandles også på www.gagron.dk, der ligeledes tilbyder skåle, fade og tallerkner i et væld af bæredygtige, kvalitetsmaterialer. Materialerne er i høj nok kvalitet til, at de kan genanvendes, så hvis du f.eks. har planlagt en fest lidt ude i fremtiden, en picnic eller lignende, så er det slet ikke noget problem. Det er naturligvis en god idé at informere dine gæster til festen, at de ikke skal smide engangsservicet ud efter brug, og så evt. selv indsamle det bagefter. Det er noget, som også er med til at reducere vores negative aftryk på Jorden. Den brugervenlige hjemmeside Gågrøn har alt i engangsservice til dine events.

Lækre papkrus og plastglas til gode priser

Gågrøn sælger også papkrus, og du kan også købe glas i bioplast, der er langt bedre for miljøet end de konventionelle plastglas, der bliver solgt i supermarkederne. Køb papkrus til opbevaring af te og kaffe og engangsglas til saftevand, sodavand, øl, vin etc. på gagron.dk, som giver gode mængderabatter ved køb af mange styk. Du bliver sikkert overrasket over, hvor billigt det er at købe miljøvenlige papkrus og bioplastglas. Så i stedet for de konventionelle alternativer, hvorfor ikke købe miljøvenlige plastglas og papkrus i stedet for?

Shop papkrus og engangsservice online hos Gågrøn, der også forhandler en masse gode idéer til gave som f.eks. til housewarming og fødselsdag. Du finder mange skønne kategorier med masser af bæredygtig inspiration på www.gagron.dk.