Godt sortiment af engangsservice og gaver med holdning til skarpe priser her

/ Redaktionen / Handel

Hos Gågrøn! kan du finde mange forskellige gode alternativer til de ikke bæredygtige ting, vi omgiver os med i hverdagen. Du kan bl.a. købe miljøvenlige gaver med holdning og bæredygtigt engangsservice i butikken.

Gågrøn!

Bredt udvalg af engangsservice

Gågrøn! sælger et bredt udvalg af bæredygtigt engangsservice. Der er mange forskellige gode alternativer til de velkendte plastikkopper, plastiktallerkner og plastikbestik, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til din picnic eller havefest i butikken, hvor der er mange forskellige gode alternativer. Se bl.a. udvalget af engangsbestik i bambus og tallerkner i bambus eller i palmeblade. Der er også kopper og glas i forskellige størrelser, som er lavet af majsstivelse, og som på en prik ligner de gennemsigtige plastikglas, du kender fra de fleste fadølsevents. Find lige det, du skal bruge af god og bæredygtig engangsservice i butikken og vælg det miljøvenlige alternativ i stedet for skadeligt plastikbestik. Find godt bæredygtigt engangsservice til super gode priser i butikken, som sagtens kan konkurrere med det plastikskrammel, du plejer at købe. Plastikbestik og engangstallerkner i plastik er en stor belastning for miljøet, men heldigvis findes der gode alternativer.

Gaver med holdning

Gågrøn! kan hjælpe dig med at finde gode gaver med holdning til julen i år, for der er virkelig mange gode gaveideer på hjemmesiden og i butikken, som kan hjælpe nogen med at få øjnene op for deres forbrug af plastik og emballage. Du kan fx give en bæredygtig vandflaske i gave, som kan bruges igen og igen i stedet for de plastikflasker, som de fleste køber og smider ud bagefter. Der er også forskellige madkasser i rustfrit stål, som er gode alternativer til plastikposer, sølvpapir, plastikfilm og madpapir. Find også karklude og viskestykker i økologisk bomuld, som ikke afgiver mikroplast, når de vaskes. Af andre gaver med holdning kan nævnes håndklæder, morgenkåber og sengetøj i økologisk bomuld, som er produceret uden skadelige kemikalier. Find også forskelligt køkkengrej i god kvalitet i butikken, som er produceret på bæredygtige måder, og som er super slidstærkt. En god gave med holdning er fx en kompostspand med kulfilter i rustfrit stål.