Gør hverdagen nemmere med en smart trappe lift og løfteborde til arbejdspladsindretning

/ Redaktionen / Handel

JEMA LIFT byder på et bredt udvalg af gode produkter, som fås i den bedste kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på trappe lifte og løfteborde til arbejdspladsindretning, som fås i mange forskellige variationer.

JEMA LIFT

Smart trappe lift 

Sortimentet hos JEMA LIFT byder på trappe lifte, som er en smart og funktionel 2-i-1 løsning. Med over 40 års erfaring, er man som kunde hos JEMA LIFT sikret gode produkter, som er fremstillet i egne danske fabrik. Man er derfor sikret god funktionalitet og sikkerhed, da der er taget højde for nogle høje standarder. Der findes mange forskellige trappe lift løsninger, hvor der kan fremstilles trappe lifte med op til 3 trin. Trappe liften løfter nemt og effektivt både personer og tunge laster, og kan derfor bruges til mange ting. Liftene kan designes til både inden -og udendørs brug. Efter fremstilling bliver trappe liften vist i egen fabrik for at vise hvordan den virker, hvor den derefter monteres på opstillingsstedet. Læs mere på www.jemalift.dk.

Løfteborde til arbejdspladsindretning

JEMA LIFT byder også på løfteborde til arbejdspladsindretning. De gode løfteborde anvendes verdenen over, da de er anerkendt for deres høje kvalitet og sikkerhed. Et løftebord fra JEMA LIFT kan anvendes både til inden -og udendørs brug, så mulighederne er uendelige. Med et løftebord kan man få en bedre arbejdspladsindretning, da de er med til at skabe rammen for at bedre arbejdsplads, med gode og ordentlige arbejdsforhold, for alle virksomhedens medarbejdere. Løftebordene kan fx anvendes som svejseborde, montageborde, pakkeborde, palletering og meget andet. Derudover giver løftebordene en mere ergonomisk arbejdsstilling, så skader kan mindskes på arbejdspladsen. Læs mere om de mange muligheder på www.jemanlift.dk og find dine næste arbejdsborde.
Besøg JEMA LIFT allerede i dag, hvis din virksomhed søger nye indretningsløsninger, som både hjælper praktik og med arbejdsforhold.