Har du behov for at leje et charterfly til jagtrejse?

/ Redaktionen / Handel

Kom på ferie med charterfly, som du selv lejer. Det kan ofte være en bedre løsning end at booke en gruppeferie igennem et charterselskab. Så hvis I skal mange af sted, så overvej at bestille et stort fly til jer selv. Private Jet Partner er det rejseselskab, du har brug for. Det er også en broker, der gør sig gældende, hvis man skal arrangere en jagtrejse eller en tur på golfferie.

Private Jet Partner

Private Jet Partner - lej et charterfly i dag

Ønsker du at leje et charterfly? Nogle familier vælger at tage mange af sted. Det kan man bl.a. gøre til feriedestinationer som Kreta, Mallorca og Malaga. Når man er mange om at betale et fly, så ender det naturligvis med en rimelig pris, også selvom der er booket et privat charterfly. Private Jet Partner er en specialist i charterfly udlejning til private, der vil ned og opleve rigtig sommer og sol (som vi desværre ikke altid har adgang til i Danmark). På www.private-jet-partner.dk finder du informationer til dig, der ønsker at leje et charterfly til hvor som helst. Deres online formular er god at benytte, men du kan også skrive en mail eller ringe til firmaet for yderligere viden. Musikfans, bands, fodboldspillere osv. kan med fordel også bestille private charterfly.

Jagtrejse med taxifly via private-jet-partner.dk

Rigtig mange danskere elsker jagt, men naturen kan godt blive lidt kedelig i Danmark, og nogle gange er det nødvendigt at komme ud i den ”rigtige” vildmark, så at sige. Problemet er selvfølgelig, at de store internationale lufthavne og derved direkte flyforbindelser fra Danmark ikke går hånd i hånd med naturlige omgivelser for jagt. Så der er ekstra incitament for at booke et privatfly til jagtrejsen. Hvis man vælger jet udlejning til jagtturen, så er det muligt at komme direkte frem i hele Europa. Hvis man er flere, som skal af sted, så er fordelene større. Så tag med jagtklubben på jagtrejse. Private Jet Partner er en samarbejdspartner, som varmt kan anbefales.