Her finder du bl.a. effektiv terrorsikring og en containerskjuler af holdbare materialer

/ Redaktionen / Handel

Hos ZENZO har man i mange år specialiseret sig i løsninger til det offentlige rum. Uanset om I er på udkig efter terrorsikring eller containerskjulere, er ZENZO derfor et godt sted at lede. De sidder klar alle dage med kvalificeret rådgivning og fokuserer på holdbare og miljøbevidste løsninger.

ZENZO

Tryg og sikker terrorsikring

Det er vigtigt at skabe trygge byrum og samtidig at tage højde for hvilke trusler, der i denne tid er reelle og bør tages alvorligt. Når det drejer sig om terrorsikring af offentlige og åbne byrum, er det derfor vigtigt at huske på, at det stadig kan bidrage til at skabe brugbare zoner for borgerne og samtidig bidrage til at forskønne byrummet. Hos ZENZO finder I bænke og plantekasser, der med deres vægt alene fungerer som effektiv terrorsikring. At anvende beton som materiale, sikrer en lang holdbarhed på produkterne, der desuden vil ældes med ynde. Gennem samarbejder med betonleverandør URBASTYLE og G4S, tilbydes desuden yderligere armering eller nedgravning af pullerter, til at skabe en effektiv terrorsikring. Man skal ikke underkende, den effekt det har, hvis de steder, der er trygge gennem kvalificeret terrorsikring ydermere også ser trygge ud og bærer præg deraf, gennem en tryg og hyggelig atmosfære i bybilledet. Se flere eksempler på løsninger indenfor dette, her: www.zenzo.dk.

Containerskjule

Er I på udkig efter en god måde at skjule, afskærme eller begrænse adgangen til en eller flere containere, kan en containerskjuler være en god løsning. Hos ZENZO findes der et stort udvalg af forskellige løsninger. Fælles for alle containerskjulerne, der indgår i ZENZOs katalog er, at de er lavet af vedligeholdelsesfrie og holdbare materialer, og at de er modulbaserede, hvilket betyder, at der vil kunne designes en løsning, der passer præcis til jeres behov. Containerskjulere findes i overdækkende eller delvist overdækkende modeller, og nogle af modellerne giver endda mulighed for at kombinere flere funktioner, så som en overdækket cykelopbevaring, et aflåst skur eller et redskabsskur i forlængelse af affaldscontainerne. At tænke i disse baner, kan både spare plads og penge. Med en lang erfaring indenfor miljøvenlige inventarløsninger til offentlige og semi-offentlige rum, er ZENZO et godt sted at besøge for vejledning og inspiration til at finde den rette containerskjuler. Se mere her: www.zenzo.dk.