Hjælp dig selv eller en du kender nemmere omkring med krykker eller spadserstokke fra SeniorSalg.dk

/ Redaktionen / Handel

SeniorSalg.dk har et stort udvalg af gode hjælpemidler og gangredskaber til seniorer. Læs bl.a. om udvalget af krykker og spadserstokke her.

SeniorSalg.dk

Vælg krykker der giver både støtte og stabilitet

Hvis du skal bruge et sæt krykker, så kan du finde flere typer hos SeniorSalg.dk, som har et stort udvalg af gangredskaber og hjælpemidler til ældre. Hvis du har været ude for et uheld, der påvirker evnen til at gå, så kan en par krykker være en stor hjælp. Der er mange forskellige typer i sortimentet, og du vil helt sikkert kunne finde det perfekte par til dig. De kan være en glimrende støtte i hverdagen, da de sikrer balancen og sikrer, at man går sikkert og aflaster fødderne. De leder nemlig vægtpunktet op i armene eller armhulerne, så man aflaster de fødder, som måske er kommet til skade eller bare har set bedre dage. Krykker sælges til enormt gode priser på www.seniorsalg.dk, hvor du kan finde meget mere information om krykker og andre hjælpemidler til ældre eller tilskadekomne. Klik ind på siden og se det store udvalg af gangredskaber.

Kom vidt omkring med spadserstokke fra seniorsalg.dk

Hos SeniorSalg.dk kan du selvfølgelig også finde spadserstokke. Der er mange forskellige at vælge imellem i butikken, og hvis du synes det kan være svært at vælge, så kan du altid spørge de dygtige medarbejdere til råds. Der er forskellige lette designs i bl.a. alu og træ, og du kan også finde klassiske modeller med lakeret træhåndtag, som udviser stil. De sælger også sammenklappelige spadserstokke, som har den fordel, at de kan ligge i tasken, når de ikke skal bruges. Hvis du skal have din spadserstok med, men ikke nødvendigvis skal bruge den før, du skal ud at gå en længere tur, så kan den klappes sammen og passer lige i håndtasken. Der er fri fragt over 499,- på siden, og du kan uden tvivl finde præcis det, du skal bruge af gode hjælpemidler til både gåturen og resten af hverdagen i butikken. Klik ind på www.seniorsalg.dk og læs mere.