Hjælp miljøet ved at købe miljøvenlige produkter på www.gagron.dk

/ Redaktionen / Handel

Er du lige som mange danskere bekymret for at mange af de produkter du bruger hver eneste dag, i sidste ende er med til at øge belastningen på miljøet omkring os? Hos Gågrøn! har man specialiseret sig i en hel masse produkter, der lige netop kan give dig ro i sindet, så som en bambus tandbørste der er bionedbrydelig og miljøvenlige madpakkeposer. Begge produkter kan du læse mere om i artiklen herunder.

Gågrøn

Bambus tandbørste der beskytter både miljøet og tænderne

Der er flere fordele ved at købe en bambus tandbørste. Først og fremmest er den god for miljøet. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Du kan derfor have god samvittighed hver gang du bruger den, og vide at du er med til at gøre belastningen på miljøet lidt mindre. Samtidigt er en bambus tandbørste mindst lige så god til at børste dine tænder flotte og rene, som de almindelige varianter man ellers kan købe. Og overraskende nok, kan en bambus tandbørste faktisk købes til en helt rimelige pris. I hvert fald hvis man shopper hos forhandlere som Gågrøn!.

Madpakkeposer i en fornuftig kvalitet 

Bekymrer det dig at vi smider enorme mængder affald ud, der har været brugt til at pakke mad ind og lignende? Så er du ikke den eneste - tvært i mod! Hos www.gagron.dk har man specialiseret sig i miljøvenlige produkter til hverdags brug, blandt andet en række forskellige typer madindpakning og madopbevaring så som madpakkeposer. Alle madpakkeposer holder et fornuftigt niveau af kvalitet, der gør dem mindst lige så velegnede som deres ikke-miljøvenlige alternativer. Den eneste forskel er stort set, at madpakkeposer som dem du finder hos Gågrøn! er langt mindre miljøfjendske end traditionelle madpakkeposer. Vil du læse mere om både madpakkeposer, bambus tandbørster og en række andre lignende produkter, kan du gøre det inde på førnævnte webshops hjemmeside.