Indbydende mad til nytårsaften og julefrokost ud af huset

/ Redaktionen / Handel

Nytårsaften er en begivenhed spækket med fest og farver. Hvem fejrer du nytår med i år? Slip for besværet i køkkenet ved at bestille mad til nytårsaften 2018 udefra hos Salt og Peber, der også tilbyder anretninger til julefrokost ud af huset.

Salt og Peber

Salt og Peber – catering til nytårsaften 2018

Hav mere tid til at fyre raketter af, hygge med venner og veninder, men stadig spise et godt måltid mad på nytårsaften 2018. Salt og Peber byder ind med en lækker menu med forret, hovedret plus dessert. I år står den på laksetatar med friske ingredienser, saftige oksetournedos med kartoffel roulade og til sidst en fyldig fransk chokoladekage. Denne menu skal hentes lokalt hos et af Salt og Peber køkkenerne omkring middag d. 31. december. Det er populært at bestille nytårsmad udefra, hvilket er ganske forståeligt. Der tages en del stress af værtens skuldre, når man vælger catering til nytårsaften. Du kan læse mere om Salt og Pebers nytårsmenu til nytårsaften mellem 2018 og 2019 inde på www.saltogpeber.dk, hvor du også kan bestille via hjemmesiden indtil d. 26. december og derefter via telefon.

Lækre anretninger til julefrokost ud af huset

Salt og Peber byder også på anretninger til julefrokost – catering lige til døren! Bestil juleretter til festen via saltogpeber.dk. Det er nemt og lækkert at bestille julefrokost ud af huset hos Salt og Peber, som igen i år tilbyder traditionelle juleretter til priser, hvor alle kan være med. Du kan vælge mellem en lettere anretning og en mere traditionel én, som kommer med lidt ekstra retter. Bestil julefrokost ud af huset hos Salt og Peber, og gør årets julefrokost eller julefrokoster til et hit.

Salt og Peber specialiserer sig i diner transportable til højtiderne inkl. de to store december højtider – juleaften og nytårsaften, men også julefrokosterne, der typisk er placeret mellem november og januar. Bestil en treretters menu til nytårsaften 2018 samt traditionel julefrokost ud af huset online på saltogpeber.dk.