Julefrokost mad og nytårsmenu ud af huset fra firmaet Salt og Peber

/ Redaktionen / Handel

Bestil lækker og fristende julefrokost mad eller en fremragende nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber. På saltogpeber.dk finder du lidt mere info om denne danske cateringvirksomhed.

Salt og Peber

Få traditionel julefrokost mad til en stærk kuvertpris

Salt og Peber tilbyder catering til alle højtiderne, og en af de hektiske tider på året er i juletiden. Det er muligt at bestille julefrokost mad som diner transportable i månederne november, december samt januar. Der er to retter at vælge mellem, som egner sig perfekt til julefrokosten med kollegaerne eller eventuelt de gamle kammerater fra skolen af. Så hvis du ønsker at have mere overskud, og du ikke har mod på at bruge hele aftenen i køkkenet, er det værd at overveje julefrokost mad som catering. Flere og flere danskere bestiller diner transportable til livets højtider, og det forstår man godt. Der er flere og flere fremragende cateringfirmaer, der tilbyder en god pris per kuvert samt masser af kvalitet og levering. Salt og Peber er en af disse, som også udmærker sig ved service i flere dele af Danmark.

En veltilberedt og velsammensat nytårsmenu ud af huset

Vælg en nytårsmenu ud af huset på saltogpeber.dk. Der er tale om en nytårsmenu med tre retter, hvor der i den grad er kræset for detaljerne. Du får nemlig en frisk laksetatar til forret, de møreste okse-tournedos til hovedret og en velbalanceret fransk chokoladekage til dessert. Disse tre retter kommer med sikkerhed til at blive et hit til din nytårsfest. På www.saltogpeber.dk kan du bestille denne nytårsmenu ud af huset. Du skal dog bemærke, at den kun kan bestilles til afhentning. Den kan afhentes den 31. december. Med nytårsaftensmad som catering har man mere tid til at feste sammen med venner og familie, hvad end man bliver ved til natten bliver lys, eller børnene skal puttes lige efter midnat. En nytårsmenu ud af huset fra Salt og Peber er et sikkert valg.

Vælg julefrokost mad og en rigtig god nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber.