Kæmpe udvalg af elastikker og tape med logo

/ Redaktionen / Handel

Leder du efter en hjemmeside, hvor du kan finde et godt udvalg af gummibånd, bindegarn og emballage, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her, www.hc-jacobsen.dk, hvor H.C. Jacobsen A/S giver dig indblik i deres flotte sortiment af bl.a. elastikker og logotape.

H.C. Jacobsen A/S

Kæmpe udvalg af elastikker

Besøger du deres hjemmeside, kan du hurtigt skabe dig et godt overblik over deres mange forskellige produkter. H.C. Jacobsen A/S har et kæmpe udvalg af bl.a. gummibånd, emballage og gummislanger, hvor deres gummiprodukter er i naturgummi. Du kan starte med at tage et kig på deres udvalg af elastikker, som de producerer i mange forskellige størrelser, former og farver. Elastikker er noget som alle har brug for, idet de kan bruges i rigtig mange forskellige situationer – de er både gavnlige indenfor i køkkenet, når du skal pakke mad sammen eller lave madpakker, og de er gavnlige udenfor i skuret, hvis du fx skal have orden i dit værktøj. Hold dig ikke tilbage med at kontakte dem over telefonen, hvis du har nogle spørgsmål til deres varer.

Profilering og forsegling med logotape

Når du besøger deres hjemmeside, og er på udkig efter nogle smarte produkter til emballage, kan du med stor fordel tage et kig på deres udvalg af logotape. Denne slags tape er genial er bruge som emballage på pakker, idet de på én gang profilerer dit logo samt fungerer som forsegling, der viser om pakken har været brudt op. Logotape er en super nem og gavnlig måde at føre reklame på, og den skaber et naturligt blikfang. På deres hjemmeside har du mulighed for at kontakte dem og få et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste for dig og din virksomhed, at købe tape med jeres logo på.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du både kan få en masse god inspiration samt finde deres kontaktinformationer.