Køb både Kalm til hunde og Kalm til katte i høj kvalitet hos Dyrlægens Gård

/ Redaktionen / Handel

Hver gang du besøger Dyrlægens Gård, bliver du præsenteret for et bredt og velassorteret udvalg af kosttilskud til både hunde og katte. Du kan blandt andet købe Kalm til katte og hunde, præcist hvad det er, det kan du læse mere om i artiklen herunder, hvor du også kan læse lidt om fordelene ved at handle i butikken, bl.a. deres venlige kundeservice.

Dyrlægens Gård

Kalm til hunde har en beroligende effekt

Hver gang du besøger www.dyrlaegensgaard.dk bliver du præsenteret for et bredt og velassorteret udvalg af kosttilskud til hunde og katte. Blandt andet har du mulighed for at købe Kalm til hunde. Alle hundeejere må næsten kende til, at nytårsaften er alt andet end hundens favoritaften på året. Nytårsfyrværkeri kan hyle selv den mest rolige hund ud, og stresse den, hvilket egentlig er forståeligt nok når man tænker over det. Med Kalm til hunde kan du gøre en indsats for, at aftenen bliver lidt mere behagelig for din hund. Kalm til hunde er nemlig et naturligt fodertilskud der modvirker angst, stress og utryghed hos hunde. Udover nytårsaften, vil man med fordel kunne anvende Kalm til hunde når hunden skal i hundepension eller hvis I skal holde en større fest derhjemme, med mange besøgende.

Effektivt og naturligt Kalm til katte

Stressede katte er på samme måde som stressede hunde ikke noget særtilfælde. Kalm finder man derfor selvfølgelig også til katte i kataloget hos Dyrlægens Gård. Kalm til katte er ligeledes et effektivt naturligt kosttilskud, der får katten til at slappe lidt mere af og være knapt så stressede, når hverdagen på den ene eller anden måde bliver vendt op og ned.

Har du spørgsmål vedr. Kalm til hunde eller Kalm til katte - eller en helt anden type kosttilskud til hunde og katte fra kataloget - kan du altid kontakte kundeservice hos forhandleren, og få en lille snak om valg af produkter.