Køb et smart fadølsanlæg med vandbad og en tappehane til gode priser hos tapshop.dk

/ Redaktionen / Handel

Hos tapshop.dk har de mere end 20 års erfaring og forhandler alt fra enkelte tappehaner til fadølsanlæg med vandbad, der udgør en komplet løsning i sig selv.

tapshop.dk

Fadølsanlæg med vandbad

Hos tapshop.dk har man mere end 20 års erfaring fra alle dele af ølbranchen, og de produkter de forhandler, bærer derfor præg af ekstrem viden på området, idet man her kun finder de bedste løsninger. Virksomheden forhandler fadølsanlæg med vandbad, som i sig udgør en total løsning. Derudover tilbyder de naturligvis også specialløsninger. Deres fadølsanlæg med vandbad kommer med alt fra 2-8 haner, så der kan langes nogle øl over disken hurtigt og effektivt. Virksomheden sørger for gratis fragt og hurtig levering indenfor 1-2 hverdage samt hjælp til at installere eller montere, såfremt det er nødvendigt. De tilbyder desuden en lang række hjælpevideoer på deres hjemmeside, så der altid er hjælp og guides at kunne læne sig op af, foruden at du kan ringe til dem telefonisk for vejledning, så du kan være sikker på at du får købt det rigtige fadølsanlæg med vandbad. Læs mere og se deres udvalg af fadølsanlæg med vandbad her: www.tapshop.dk.

Tappehane til alle typer drikkevarer

Tapshop.dk har over 20 års erfaring i fadølsbranchen, og du finder hos dem derfor alt, hvad du kunne drømme om i forhold til fadøl, komplette løsninger, enkeltdele og produkter til rengøring og vedligehold, samt kyndig vejledning baseret på en lang erfaring med området. Hos dem kan du købe tappehaner, som kan bruges til alle typer drikkevarer, uanset om der er tale om øl, vin, drinks, vand med eller uden brus, kaffe, te kombucha og hvad du eller kan finde på. Mest udbredt er det nok at tænke tappehanerne i sammenhæng med fadøl. Tappehanerne kommer i rustfrit stål, der sikrer en god ydeevne og elegant servering. Hanerne kommer både med og uden hastighedsregulering, og der er gratis fragt og hurtig levering indenfor 1-2 hverdage på alle ordrer. Skulle du være i tvivl om hvilken tappehane, der egner sig bedst til dine behov, kan du benytte dig af deres mange guides, videoguides eller deres top kundeservice telefonisk og få hjælp og vejledning til at vælge den rette. Se mere her: www.tapshop.dk.