Køb miljøvenlige madpakkeposer og en bambus tallerken til skarpe priser her

/ Redaktionen / Handel

Hos Gågrøn! har de specialiseret sig i miljøvenlige varianter af alt det som vi går og bruger i hverdagen. Butikken henvender sig især til erhvervsdrivende så som cafeejere eller madboder, der gerne vil købe mere miljøvenligt service til servering. Kataloget spænder ganske bredt, og har mange spændende produkter at byde på, blandt andet madpakkeposer, bambus tallerken med mere. I artiklen herunder kan du finde mere information om butikken, hvis du gerne vil vide mere.

Gågrøn!

Genanvendelige madpakkeposer i miljøvenlige materialer

Vil du gerne gøre din daglige madpakke lidt mere grøn? Så er miljøvenlige madpakkeposer den helt rigtige måde at gøre det på! Alt for mange bruger desværre stanniol når madpakken skal pakkes ind, og det er alt andet end godt for miljøet. Problemet er næsten ekstra sørgeligt, da det ikke kræver ret meget arbejde, at være mere miljøvenlig. Faktisk kan man bare bruge madpakkeposer, så som dem man lige nu finder hos Gågrøn! og i lignende butikker. Madpakkeposerne er designet til at blive brugt igen og igen, samtidig med at de er hygiejniske. Og så fås de end da til ganske fornuftige priser, i butikker som www.gagron.dk. Klik eventuelt selv ind forbi og tag et kig.

Bambus tallerken i flot design

En bambus tallerken er en både miljøvenlig og dekorativ måde at dække op på bordet, når man anvender engangstallerkner. De vil passe perfekt ind på en moderne madbod på et af de mange foodmarkeder rundt omkring i landet, men kan bestemt også bruges i andre sammenhænge. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med præcist hvad en bambus tallerken er, kan du lære mere om dem på Gågrøn! Her finder du foruden bambus tallerken og madpakkeposer også en masse andre spændende og miljøvenlige produkter, som til en realistisk pris kan gøre din hverdag lidt mere grøn.