Læbepomade og kropspleje af naturens egne ingredienser

/ Redaktionen / Handel

Badeanstalten arbejder med en filosofi om at gøre det simpelt, men ikke alt for simpelt. De rene og naturlige ingredienser fortæller hele historien i form af deres produkter – kropspleje, læbepomade m.m. Bestil fra badeanstalten.dk, og find også gaver til ham eller hende.

Badeanstalten

Læbepomade til sprukne læber på badeanstalten.dk

Badeanstalten tilbyder læbepomade, der også tilbyder intens næring til læberne, som fx hjælper med at lindre tørhed. Det hænger sammen med, at læbepomaden indeholder blødgørende ingredienser som kokosolie, kakaosmør, olivenolie og sheasmør. Alt dette medfører flotte, smidige og velplejede læber. På badeanstalten.dk er der valgmuligheder mellem forskellige dufte som fx lakridsrod, pink grape og spearmint. Mange danskere har yderst vintersarte læber, hvor læbepomade er et must, hvis de ikke skal sprække og irritere. Det er vigtigt, at man benytter sig af naturprodukter, da læberne er en følsom legemsdel. Hvis du døjer med tørre læber, så prøv også Badeanstaltens salve, du naturligvis også kan bestille fra websiden af.

Skøn og nærende kropspleje produceret af danske Badeanstalten

Du finder håndlavede kropspleje produkter, som er fremstillet på dansk fabrik i Nørresundby. Fabrikken har altid en dejlig duft af æteriske olier og en skøn aktivitet af personale, som vejer ingredienser og blander på kryds og tværs, eller fylder kropspleje på flaske eller dåse. Badeanstalten tilbyder lidt forskellige sager inden for kropspleje. Vælg fx mellem fusionsolie, kropsolie og håndcreme. Der tages udgangspunkt i gamle traditioner og naturlige råvarer, men med en moderne og videnskabelig tilgang til ingredienserne og processen. Resultatet taler for sig selv. Prøv deres kropspleje på egen krop ved at bestille på badeanstalten.dk, og se, hvad al snakken går ud på. Her har du også en side, hvor du kan hente gaveinspiration både til manden, som godt kan lide at gøre noget ud af sig selv, og kvinden, der ikke kan få nok af luksuriøse og naturlige wellness oplevelser.

Badeanstalten fører kropspleje og læbepomade til tørre læber på hjemmesiden. Det er simple produkter, hvor firmaet har ladet naturens mirakler tale for sig selv.