Lækker julefrokost menu og nytårsmad til juleferien i 2018

/ Redaktionen / Handel

Årets julemenu fra Salt og Peber er perfekt til enhver type julefrokost i hele landet. Som der er tradition for, leverer de julemad og nytårsmad ud til danske arrangementer, der leder efter nem og lækker diner transportable til festlighederne.

Salt og Peber

Salt og Peber tilbyder en skøn julefrokost menu i 2018

Salt og Peber tilbyder to spændende menuer til julefrokost i 2018. Der er ”Den nemmeste” og ”Den traditionelle”. Førstnævnte julemenu byder på julesild, leverpostej, roastbeef med mere. Sidstnævnte menu til julefrokost består af lækkerier som fiskefilet, æg, rejer, leverpostej, grønlangkål med mere. Disse julefrokostmenuer kan bestilles i månederne november, december og januar, hvor langt størstedelen af julefrokosterne afholdes i. Hvis du overvejer at få maden udefra, så er det værd at overveje en lækker julefrokost menu fra www.saltogpeber.dk med alle de klassiske retter. For en god kuvertpris får I kvalitetscatering med velsmagende og traditionelle juleretter, så alle gæster går mætte fra julebordet.

God nytårsmad til nytårsaften

Nytårsaften er en festlig begivenhed, hvor man egentlig ikke har lyst til at bruge flere timer i køkkenet. Det er nemmere at få maden leveret udefra, så der er ordentligt med tid til at socialisere med venner og veninder, eller hvem man nu vælger at fejre nytårsaften sammen med. Salt og Peber har sammensat nytårsmad bestående af en 3-retters menu med masser af smag. På saltogpeber.dk kan du se en samlet menu oversigt til nytårsaften og se mulighederne for tilvalg. Husk på, at mad til nytårsaften skal afhentes omkring middag på selve dagen i dit lokale Salt og Peber køkken.

Salt og Peber tilbyder diner transportable til alle højtider lige fra påskefrokost og barnedåben til juleaften og nytårsaften. Julen er en hyggelig og fantastisk årstid, men det kan hurtigt også gå hen at blive en hektisk affære, med alle de forskellige begivenheder. Derfor giver det mening, at mange danskere bestiller nytårsmad udefra, så der er mere tid til Dronningens Nytårstale, festfyrværkeriet og pakkeleg. Det er også rart med catering til julefrokosterne, og på saltogpeber.dk finder du to lækre julefrokost menuer til 2018.