Lakridsbolcher og lakridspastil - Amarelli Nordic ApS

/ Redaktionen / Handel

Få mere slik for pengene hos Amarelli Nordic ApS, der leverer de verdensberømte lakridsbolcher og lakridspastiller. Du får den bedste kilopris på www.amarellishop.dk.

Amarelli Nordic ApS

Køb italienske lakridsbolcher

En af de væsentligste forskelle på Amarelli lakridsbolcher og andre mærker er brugen af honning. Det er en mere krævende proces at lave luksus lakridsbolcher med honning. I udvalget på amarellishop.dk finder du de førsteklasses lakridsbolcher, hvor den naturlige honning kombineres med calabrisk lakrids, og resultatet taler for sig selv. Amarelli Nordic ApS er en førende importør i Norden af lakridsbolcher og andre produkter fra denne italienske leverandør. Du finder nogle af de bedste stykpriser og et af de største udvalg i Skandinavien ved at klikke ind på www.amarellishop.dk, der sørger for 1-2 dages levering.

Lakridspastil - Førsteklasses pastil lakrids på amarellishop.dk

Amarelli er også kendt for deres lakridspastil, som du kan købe på amarellishop.dk. Med pastil lakrids fra denne italienske leverandør får man naturlige ingredienser, som giver en sød og mild smag. Der er et højt indhold af gummi arabicum, som er medvirkende til en lang smagsoplevelse, og som samtidig giver et fortræffeligt bid. Det smelter ikke hurtigt bort i munden, som man kender det fra andre lakridspastiller på markedet. Amarelli Nordic ApS er førende i salg af pastil lakrids fra dette italienske mærke, der har vundet anerkendte priser pga. den høje kvalitet. Køb pastil lakrids uden indhold af gelatine, men derimod naturlig arabisk gummi af enestående kvalitet. Se hele udvalget af lakridspastiller ved at klikke ind på amarellishop.dk, som leverer hurtigt til hele Danmark. Når du handler hos Amarelli Nordic ApS, så får du lakridsprodukter fra en officiel importør.

Har du smagt den udsøgte Amarelli lakrids? Køb hos en af Nordens førende importører hos Amarelli Nordic ApS, der tilbyder fri fragt og gratis prøve ved køb for mere end 200 kroner. Inde på www.amarellishop.dk finder du både lakridsbolcher og lakridspastil i høj kvalitet, og som består af naturlige og eksklusive ingredienser. Prøv selv de prisbelønnede lakridser, og smag forskellen.