Mad levering til døren af Den Grønne Asparges - tre typer af måltidskasser

/ Redaktionen / Handel

Bestil mad levering til døren, og få friske råvarer frem til din husstand. Bestil måltidskasser hos Den Grønne Asparges - tre forskellige typer.

Den Grønne Asparges

Lækker mad levering til døren - råvarer og kvalitet

Måltidskasser fra Den Grønne Asparges er bygget op om et princip, der går ud på nærhed og lokale leverandører. Dette sikrer dig de friskeste råvarer. Du får ikke en tilfældig sending af ingredienser til døren. Det er fødevarer, som skal indgå i en række ugentlige retter - 3 eller 4 per uge. Maden varierer naturligvis fra uge til uge, hvilket naturligvis er nødvendigt for, at det ikke bliver for ensformigt. Selve leveringen skal du ikke betale for. Den er gratis, hvis du har husstand i brofaste Danmark. Det er en værdi i sig selv at få god mad, selv når hverdagen er travl. Det er noget, som kan mærkes på ens velvære. Måltidskasser er et koncept, hvor der bliver større og større konkurrence. Du skal sikre dig at vælge fra et firma som Den Grønne Asparges, hvor der er styr på alle led i processen, hvilket betyder topkvalitet for din familie.

Måltidskasser hver eller hver anden uge

Er du fristet af ideen om måltidskasser? Du kan faktisk bestille allerede i dag, hvis du klikker ind på dengrønneasparges.dk. Hjemmesiden er veldesignet og overskueligt opbygget, så du hurtigt kan aflægge en ordre på den rette type madkasse efter dine ønsker. Der findes en type beregnet til familier med retter, som også de små bliver glade for. Du finder en slankende udgave til dig, der ønsker at skære ned på kulhydrater og tabe nogle kilo. Hvis du derimod ønsker fokus rettet på international, kulinarisk inspiration, så findes der også en type af måltidskasser til dig på www.dengrønneasparges.dk. Som det fremgår, er der noget for enhver, men også for alle familiestørrelser. Du vælger selv, hvor meget der skal med i din ordre. Derfor kan man nyde af denne service, uanset om man er to eller seks i husholdningen.

Den Grønne Asparges tilbyder måltidskasser online - lækker mad leveret lige frem til din dør i hele brofaste DK!