Madkonceptet – diner transportable inkl. tapas og frokostordning i København

/ Redaktionen / Handel

Tapas står i høj kurs i Danmark, og det gælder ikke mindst i Hovedstadsområdet. Madkonceptet tilbyder diner transportable i København, hvor der er mulighed for firmaer at tilvælge en frokostordning med nye og spændende lækkerier til middagstid – hver dag.

Madkonceptet

Indbydende tapas – levering til events i Hovedstadsområdet

Tapas er en spansk specialitet, som i de sidste årtier er steget gevaldigt i popularitet i Danmark. Det er lette og friske små anretninger. Man plejer at få serveret mange små tapas anretninger, så man kan gå og nipse lidt af det hele, hvilket giver en helt unik smagsoplevelse. Madkonceptet har en lang liste af muligheder, som du frit kan vælge fra – alt fra stegte rejer med citronkompot og skum af dild til courgettebåde med serranoskinke og krabbekød. På madkonceptet.dk vælger du mellem 6, 8, 10 eller 12 små anretninger, så du derved kan få det lige, som du ønsker det. Tapas er en lille appetitvækker eller snack, og Madkonceptet tilbyder også søde tapas dessertoplevelser, som du simpelthen bliver nødt til at smage på. Hvis du er ved at arrangere et event i København og ønsker en casual madanretning, så er tapas ud af huset fra Madkonceptet en sikker vinder.

En varieret frokostordning med varme specialiteter og kolde retter

Madkonceptet tilbyder også catering til virksomheder i dagligdagen med deres populære frokostordning. Her får man to forskellige slags pålæg, en varm ret, hjemmebagt brød, salater og mere alt afhængigt af dagen. Nøgleordet er variation, så medarbejderne aldrig bliver trætte af en frokostordning fra Madkonceptet. På madkonceptet.dk kan du læse mere om muligheden samt modtage et prisforslag. Hvis der er krav fra veganere, muslimer, laktoseintolerante mennesker eller andre personer, der kræver restriktioner til kosten, så sørger de for det uden ekstra gebyr.

Flere og flere virksomheder vælger en frokostordning, hvilket ikke er svært at forstå. Firmafrokost midt på dagen løfter arbejdsmoralen og giver energi de senere timer på kontoret. Madkonceptet tilbyder også catering som tapas og meget andet inden for diner transportable i København.