Madkonceptet – nytårsmenu og julefrokost ud af huset anno 2018

/ Redaktionen / Handel

Madkonceptet leverer deres nytårsmenu ud af huset til København i 2018. Der er tapas på menuen. Hvis du er interesseret i en julefrokost menu som diner transportable, er det også værd at klikke ind på madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Få årets nytårsmenu leveret ud af huset i København-området

Synes du, at tapas til nytårsaften lyder som en god ide? Madkonceptet har dygtige tapaskokke, der sikrer en sublim madoplevelse hver gang – også til nytårsaften. Deres tapas nytårsmenu ud af huset med levering i København er et populært valg til de arrangementer, der ønsker en menu lidt ud over det sædvanlige. Ved at bestille nytårsmenuen hos Madkonceptet, så undgår du alt besværet i køkkenet på dagen. For en god pris får du hele 10 forskellige tapas anretninger, der kan være med til at forvandle nytårsaften i 2018 til noget helt specielt. Der er blot et minimumskrav på fire kuverter. Med nytårsmenuen fra Madkonceptet har du både mulighed for levering og at afhente selv på adressen i Ballerup.

Muligvis den bedste julefrokost menu anno 2018 i København

Der tilbydes forskellige julefrokost menuer hos Madkonceptet. Man finder fx en vegetarisk anretning med lækker julemad. Flere og flere danskere bliver hvert år vegetarer, og denne voksende befolkning skal da også have mulighed for at nyde lækker julemad. På madkonceptet.dk kan du bestille en forrygende vegetarisk julefrokost menu anno 2018 med levering i København. Her får man fx rawfood salat, kartoffelpizza, pastasalat, kikærtebøf og masser af andre smagfulde anretninger uden kød. Hvis du overvejer en vegetar julefrokost menu til arrangement, er Madkonceptet et af de førende cateringfirmaer i Hovedstadsområdet. Deres kødfrie julefrokost menu er et bevis på, man ikke behøver at gå ned på smag, hvis man abstinerer fra kød.

Du kan allerede i dag bestille julefrokost menuen til 2018. Madkonceptet tilbyder også en glimrende nytårsmenu ud af huset, der leveres til København. Hvis du leder efter et seriøst cateringfirma med kvalitetsanretninger, så prøv at tage et nærmere kig inde på www.madkonceptet.dk.