Massageolie og barbersæbe - Ægte dansk kvalitet

/ Redaktionen / Handel

Ønsker du ægte velvære med naturlige ingredienser? Badeanstalten er en hyggelig fabrik fra Aalborg, der har fokus på traditionelle værdier. Der produceres bl.a. massageolier og barbersæbe af de bedste råvarer, men også med brug af nyere teknologier, der kombinerer de stolte sæbetraditioner her i landet med nutiden.

Badeanstalten

Badeanstalten massageolier skal simpelthen prøves

Vejen til ægte wellness starter hos Badeanstalten, der bl.a. tilbyder massageolier, som er baseret på fugtgivende olier. Der er eksperimenteret med kombinationen af olierne, så de tilsammen skaber en helt vidunderlig kombination af absorbering og glid. I skrivende stund kan du vælge imellem en række forskellige aromatiske oplevelser i kategorien med massageolier. Køb bl.a. badeolier med citrus, ingefær og lavendel. Få en ægte dansk, afslappende massageoplevelse i dit bad med en badeolie fra www.badeanstalten.dk. Deres udvalg byder på forfriskende, stimulerende samt afslappende massageolier af sublim kvalitet. Kig nærmere online via badeanstalten.dk, og køb forførende massageolie i bedste, danske kvalitet - direkte fra fabrikken i Aalborg.

Unik og tæt barbersæbe med naturlige ingredienser

Du kan også finde barbersæbe hos Badeanstalten, der tilbyder eksklusiv barbersæbe af cedertræ. Her får man en tæt oplevelse med et cremet skum, der sikrer en fantastisk barbering uanset hudtype. Hvis du leder efter en naturlig barberoplevelse, så kan produktet fra Badeanstalten anbefales. Deres barbersæbe kan benyttes til alle typer barberinger, og du drager mest fordel af skummets fantastiske egenskaber ved at påføre med en barberkost. Hvis du tager din barbering seriøst, og du prioriterer en naturlig oplevelse, så kommer du til at elske barbersæbe fra Badeanstalten, der er i en klasse for sig selv. Læs mere om barbersæben her, der fås i 150 ml emballage med hurtig levering og fri fragt over 499 kroner.

Hos Badeanstalten har du mulighed for at vælge imellem et bredt udvalg af massageolier og barbersæbe, som alt sammen er produceret på den danske fabrik i Aalborg. Du finder også badesalt, flydende samt fast håndsæbe, salve, kropspleje og meget andet af naturlige ingredienser ved at besøge badeanstalten.dk.