Menorca og Costa del Sol ferier med afrejse fra Hamborg lufthavn

/ Redaktionen / Handel

Tag med JASØ Rejser til spændende destinationer i Spanien som fx Menorca og Costa del Sol. Rejs fra Tyskland, og spar penge sammenlignet med priserne fra de danske lufthavne af.

JASØ Rejser

JASØ Rejser sælger Menorca rejser fra Tyskland

Menorca eller den grønne ø er meget anderledes end Mallorca på trods af det ensartede navn. Den er flere gange mindre, først og fremmest, og det er en ferieø, som især er kendt for fisk. Man kan derfor altid få fat i frisk fisk og hummer forberedt på traditionel vis med oliven, hvidløg og andre ingredienser. Menorca anses som den smukkeste af de baleariske øer blandt den spanske befolkning selv. Menorca får solen at se hele 300 dage om året, og om sommeren plejer temperaturen at ligge mellem 25-30 grader, hvilket må siges at være ideelt for en badeferie. Når man rejser fra Tyskland med JASØ Rejser, så er der besparelser i vente, og på jasoerejser.dk finder du gode muligheder for at komme på en Menorca ferie. Hvis du vil læse mere om denne spændende feriedestination, så kig nærmere på hjemmesiden.

Rejs til Costa del Sol fra Hamborg lufthavn

Costa del Sol er endnu en af klassikerne, når det kommer til spansk badeferie. Danskerne har en lang tradition for at rejse til Costa del Sol, som ligger i Sydspanien. Det er et kendt turistmål, og derfor finder du masser af lækre restauranter og badestrande så langt øjet rækker. Costa del Sol er en del af Andalusien. Flyv til Malaga fra Tyskland med JASØ Rejser, og spar penge på en ferie til solens kyst. Denne strækning på den spanske sydkyst byder på masser af attraktioner, så man kommer aldrig til at kede sig i Costa del Sol.

Flyv fra Hamborg lufthavn til destinationer som Menorca og Costa del Sol. JASØ Rejser tilbyder danske rejsende besparelser på ferier fra Tyskland, så der er flere penge at bruge på destinationen. Brug www.jasoerejser.dk til at søge efter din drømmeferie, og tjek udvalget af afbudsrejser, hvis du vil spare ekstra meget!