Nem investering i bæredygtige projekter

/ Redaktionen / Handel

Med Crowdton kan du foretage en nem investering i bæredygtig energi og lade dine penge vokse, imens du er med til at gøre en forskel.

Crowdton

Det er nemt at investere på www.crowdton.com

Klimakatastrofen er den største udfordring i menneskehedens historie, fordi den er så altomsiggribende, og idet den vestlige verden bygger på principper om vækst og udvikling, kræver det enorme energikilder, for at opretholde vores levestandard. Imidlertid er vores energikilder slet ikke bæredygtige, men har uoprettelige effekter på klimaet og miljøet. Solcelleenergi er vejen frem, og hvis du leder efter en nem investering, så er Crowdton måske vejen for dig. Crowton tilbyder en nem investering helt ned til 10.000 kr., og det er baseret på princippet om crowdlending og crowdfunding, og det vil sige, at du låner dine penge til opførelsen af solcelleparker i hhv. 5, 10 eller 15 år med faste renter på hh. 3, 4 eller 5%. På den måde sikrer du dig, at dine penge vokser med lav risiko, og du hjælper til med at gøre en forskel for klimaet. Det er virkelig en nem investering med et godt formål for øje.

Crowdton tilbyder stabile afkast på investeringer i solenergi

Crowdton arbejder med Obton Solenergi Stabil PS, som er den største operatør af kommercielle solcelleparker i Europa, og som har store projekter i støbeskeen, som skal gøre fremtiden grønnere. En omlægning af vores energiindustri er uundgåelig, og solen brænder 24/7, 365, og den har ikke tænkt sig at stoppe lige foreløbigt. Det er derfor en oplagt energikilde, som det i den grad giver mening at udnytte effektivt, for på den måde at kunne stoppe med fossile brændstoffer. Crowdton bygger på et princip om crowdlending, og har som formål at samle mange danskere med små eller mellemstore investeringer i grønne projekter, som skal gøre en stor forskel. Mange bække små gør en stor å, og det vil du også opleve, hvis du hopper med på vognen. Crowdton tilbyder lav risiko og faste renter, som du kan læse mere om på www.crowdton.com, hvor du også kan teste dit CO2 aftryk.