Online forhandler af slidstærke skoletavler og pusleborde til institutioner

/ Redaktionen / Handel

Hos Kolon Total Inventar kan du bestille alt i møbler til institutioner. Bl.a. kan du købe skoletavler og pusleborde til institutioner.

Kolon Total Inventar

Skoletavler i både sort og hvid

Kolon Total Inventar sælger alt i møbler til institutioner, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge på hjemmesiden. Der er mange forskellige super gode møbler til skoler, børnehaver, vuggestuer og andre institutioner. Når man laver møbler til institutioner med børn, som fx SFO’er, skoler og børnehaver, så er der høje krav til møblernes slidstyrke, da disse møbler er under et enormt højt pres og bliver brugt i mange timer hver dag. På kolon.dk kan du bl.a. finde skoletavler i bedste kvalitet, og det er virkelig tavler der kan holde i mange år til både brug og slid. Du kan finde både sorte og hvide skoletavler, og de er udført i de bedste designs, som virkelig fremmer læringen og som holder i mange år. Se udvalget af skoletavler på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge til den skole, som du arbejder i.

Slidstærke pusleborde til institutioner

Kolon Total Inventar sælger mange forskellige gode møbler til institutioner, og du kan bl.a. finde pusleborde til institutioner på hjemmesiden. Her finder du de bedste pusleborde, som er gode for de ansatte og børnene i vuggestuen og børnehaven. Et puslebord til institution skal kunne hæves og sænkes, så børnene selv kan kravle op og ned ad bordet, således at de ansattes rygge ikke belastes unødigt. Der er mange forskellige gode funktioner, og disse hæve-sænke pusleborde til institutioner er super gode og slidstærke, og kan holde i mange år. De er udført i virkelig ergonomiske designs, som gør dem super gode at bruge og som gør at de er lette og ergonomiske at arbejde med. Det er det vigtigste, når man køber møbler til institutioner, og derfor er det virkelig i højsædet i disse designs, som du kan købe på hjemmesiden. Der er mange forskellige gode og komfortable vuggestuemøbler til salg på siden.