Online forhandler af sund hundemad og attraktive hvalpepakker til gode priser

/ Redaktionen / Handel

Hos HIKE kan du finde alt i hundemad til gode priser, og du kan desuden købe en attraktiv hvalpepakke med alt, du skal bruge til din hvalps ernæring.

HIKE

Sund hundemad

HIKE sælger sund hundemad i bedste kvalitet, og bruger kun naturlige ingredienser og ingen smagsforstærkere. Det hele startede da en slædehundsfører kom hjem fra mange år i udlandet og ikke synes, at der var tilstrækkelig god foder på det danske marked til, at han ville fodre sine hunde med det, og derfor begyndte han selv at producere hundemad til sine slædehunde, og det viste der sig en stor efterspørgsel for. De producerer stadig hundemad i den bedste kvalitet og du kan være sikker på at dine hunde vil elske den gode smag fra de gode ingredienser, som bl.a. tæller, kød, fisk, æg, fedt og gode grøntsager med de rette vitaminer, mineraler og proteiner i. De bruger kød fra danske og fritgående dyr og bæredygtigt fanget fisk, som blandes til den gode foder med den gode smag, som hunde elsker og slet ikke kan få nok af – der bruges ingen smagsforstærkere.

Attraktiv hvalpepakke

Hos HIKE kan du finde mange forskellige slags hundemad til gode priser, og du kan bl.a. finde foder til dine hvalpe, som jo skal bruge en bestemt slags foder i de første hundeår af deres liv. På hjemmesiden kan du bl.a. finde en attraktiv hvalpepakke, som giver dig det, du skal bruge for at komme i gang med at give din hund den rette ernæring. Der er en sæk foder, en hundeskål og et målebæger, så din hvalp får den helt rette mængde foder, og så du kan følge med i dens udvikling. I de første år af hvalpens liv skal man ofte gå lidt op i fodermængden, idet hundens vækst kurve er meget stejl. I den forbindelse er det langt lettere med et målebæger end med en vægt, for så kan man bare kigge på stregerne i stedet for at skulle veje hver gang. Læs mere om hvalpepakken på siden hike.dk, hvor du helt sikkert kan finde det, du skal bruge. En hvalpepakke er en god start på det, at være hundeejer.