Opfyld drømmen om trædrejning og en excentersliber hos Dorch & Danola

/ Redaktionen / Handel

Dorch & Danola sælger værktøj til professionelle og gør-det-selv-folk. Læs bl.a. om en excentersliber samt om deres udvalg af værktøj til trædrejning her.

Dorch & Danola

Find en excentersliber til hobby og håndværkere på www.dorchdanola.dk

Hvis du skal bruge godt el-værktøj, så er Dorch & Danola et godt sted at købe det. De har et kæmpe udvalg af værktøj til både træ- og metalarbejde samt værnemidler. Hvis du arbejder med træ og fx er snedker, så kender du godt værdien af en god excentersliber. Det er det ultimative pudse og slibeværktøj, som giver det sidste finish på en lækker bordplade, før den overfladebehandles. Der er mange forskellige modeller i butikken hos dorchdanola.dk, hvor du bl.a. kan finde excenterslibere fra Festool, Bosch og AEG. En excentersliber er uundværlig, når man laver præcisionsarbejde med træ, for det er den bedste måde at slibe, pudse eller polere en overflade på, og den giver fantastiske resultater. Find de mange forskellige modeller i butikken, hvor du helt sikkert kan finde en, som passer til dit budget. Der er nemlig mange forskellige prisklasser og forskellige modeller, som sælges til gode priser.

Drejebænke, drejejern og andet værktøj til trædrejning til gode priser

Hos Dorch & Danola kan du også finde et kæmpe udvalg af værktøj til trædrejning. Du vil helt sikkert synes godt om udvalget af værktøj, som sælges til gode priser i butikken, for der er mange forskellige mærker og producenter, som laver værktøj i forskellige prisklasser i butikken. Du kan være sikker på at kunne finde billigt værktøj til trædrejning i butikken på www.dorchdanola.dk, hvor der bl.a. er drejebænke og drejejern fra mange forskellige mærker. Hvis du gerne vil i gang med trædrejning, så skal du i princippet bare bruge en drejebænk samt nogle gode drejejern. Du fastspænder et emne i drejebænken, som får det til at køre rundt ved høj hastighed, og på den måde kan du arbejde på det med dine drejejern for at skabe spændende runde og symmetriske former som fx træskåle, redskaber, figurer, bordben og stoleben. Læs meget mere på hjemmesiden om det store udvalg af redskaber til trædrejning.