På www.pillemadsen.dk finder du både dyrefoder og brændsel til boligen

/ Redaktionen / Handel

Pillemadsen har både foder til forskellige dyr og forskellige former for brændsel, der holder din bolig varm. Nedenfor kan du læse mere om hundefoder og træbriketter fra Pillemadsen.

Pillemadsen

Nærende hundefoder til gode priser

Hunden har en stor plads i mange menneskers hjerte og man plejer at sige, at hunden er menneskets bedste ven. Ønsker du at passe godt på din trofaste følgesvend, er det vigtigt, at hunden får den rigtige kost så den kan leve et langt og sundt liv. Hos Pillemadsen føres der et stort udvalg af hundefoder, der indeholder masser af næring. Hundemad behøves ikke være knastørt og kedeligt og hos Pillemadsen er det bestemt ikke tilfældet. Med et stort udvalg af hundemad fra HobbyFirst og Top Dog kan du være sikker på at give din gode ven et godt og velsmagende måltid mad. Udvalget byder både på hundefoder til de helt små hvalpe og til store, voksne hunde. Maden er fyldt med gode næringsstoffer, der både bidrager til hundens pels, mundhygiejne og krop. Du kan selv udforske det store udvalg af hundefoder til skarpe priser ved at klikke ind på www.pillemadsen.dk.

 

Træbriketter - et fornuftigt valg

Træbriketter er en af de smarteste løsninger, når det kommer til at varme boligen op. Briketterne er rigtig nemme at have at gøre med grundet deres form og hårdhed. Træbriketterne er super hårdt presset, der giver en jævn og lang forbrænding med høj brandværdi og derudover er fugtighedsniveauet i briketterne utrolig lavt. Den jævne afbrænding skyldes blandt andet, at der hverken er knaster, bark og harpiks på briketterne og briketten er ens hele vejen igennem. Pillemadsen har både briketter fra BARLINEK og Galaxia, der begge er kendt for deres høje kvalitet. Træbriketter er ydermere et perfekt valg, hvis du ønsker at tage et økonomisk valg og har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Pillemadsen, der står klar til at yde professionel rådgivning.

 

Find dine træbriketter og hundefoder på www.pillemadsen.dk.