Pullerter og udendørs bænke hos ZENZO

/ Redaktionen / Handel

ZENZO tilbyder alt til byrum og til virksomheder. Bestil bl.a. udendørs bænke og pullerter til terrorbeskyttelse på www.zenzo.dk, der også forhandler andre betonmøbler til at placere udenfor samt forskellige typer af skraldespande og affaldssystemer. Læs mere her i artiklen, eller klik direkte ind på deres flotte og brugervenlige hjemmeside.

ZENZO

Udendørs bænk - Flere materialer

Hos ZENZO byder de på et flot sortiment af forskellige møbler til at placere udenfor. En udendørs bænk er en vigtig del af ethvert offentligt byrum. Handler du på vejene af en kommune? Det er klart, man skal have et bredt katalog at vælge fra. Fordi udendørs bænke skal indgå i en helhed sammen med resten af byrummet. ZENZO tilbyder mange flotte og stilfulde modeller, som også egner sig til park, strandområder m.m. og altid i robuste materialer. Du kan trygt vælge en af de mange løsninger hos ZENZO til højtrafikerede områder som f.eks. i centrale dele af København og Aarhus. Når du bestiller en udendørs bænk eller andet til det offentlige byrum hos ZENZO, så er kvaliteten altid høj. Tag et kig på sortimentet via zenzo.dk, og ring til menneskerne bag firmaet for mere vejledning.

Pullert til terrorsikring og mere lavpraktiske behov

Vi ser dem overalt, eller også så ser vi dem overhovedet ikke, selvom de er der. Den klassiske pullert fås i mange udgaver. ZENZO tilbyder pullerter, der bliver en integreret del af bylivet, og som man måske ikke lægger mærke til, medmindre man har dem i tankerne. De er vigtige til at kontrollere trafik og naturligvis også i forbindelse med terrorsikring. ZENZO tilbyder mange designs, som både passer til moderne eller mere traditionelle byrum. Bestil pullerter til torve, pladser, parker m.fl. fra det store sortiment af. Det kan anbefales at tage en samtale med et personalemedlem, der kan give dig lidt bedre indblik i din kommunes muligheder i forbindelse med pullerter. På www.zenzo.dk tilbydes naturligvis også løsninger til erhverv.

Bestil udendørs bænke og pullerter. På zenzo.dk kan du læse mere om de mange løsninger til den offentlige sektor og til erhverv.