Rejser for hele familie i Norge

/ Redaktionen / Handel

Hos Nordisk Friluftskompani har de specialiseret sig i rejser til Norge og Sverige, og som navnet antyder, er det ikke mindst de store naturoplevelser som er i fokus. Indgår du et samarbejde med rejsebureauet, kan du blandt andet bestille en dejlig familieferie i Norge, fyldt med fantastiske og uforglemmelige oplevelser. Vil du prøve en noget anderledes og unik rejseform, kan du desuden også booke en såkaldt vintervandring med snesko. I artiklen her kan du blive klogere på begge dele.

Nordisk Friluftskompani

Ferie i Norge til hele familien

Booker du familieferie i Norge hos Nordisk Friluftskompani, opnår du flere gode fordele. Først og fremmest er der den helt rigtige fornemmelse af at være i gode hænder, så at sige. En faktor som børnefamilier af gode grunde som regel sætter ekstra pris på, uanset om det gælder familieferie i Norge eller en anden rejseform. Virksomheden har rigtig god erfaring med at arrangere familieferie i Norge og familieferie i Sverige, og kan helt sikkert skabe rammerne om en uforglemmelig oplevelse for dig og din familie, som I vil huske tilbage på med glæde. Mulighederne indenfor familieferie i Norge og Sverige inkluderer blandt andet ture i Langsua Nationalpark, Väster Gottland og i Espedalen. Alle tre utrolig spændende og oplagte destinationer for årets familieferie i Norge.

Vintervandring med snesko

Foruden familieferie i Norge kan du blandt andet også bestille vintervandring med snesko som en del af udbuddet af rejser / ferie hos www.nordiskfriluftskompani.dk. Her er der tale om en unik og fantastisk oplevelse, som helt sikkert vil være et uforglemmeligt minde resten af livet. På en vintervandring med snesko vil man opleve vinterens magisk lys, og samtidig et helt særligt kammeratskab sammen med resten af ens vandringskompagni. Klikker du ind på virksomhedens hjemmeside lige nu, kan du læse meget mere om både vintervandring med snesko og familieferie i Norge.