Sårrens og kattefoder fra VIRBAC til gode priser

/ Redaktionen / Handel

Dyrlægens Gård byder på et godt sortiment af kvalitetsrigtige produkter til dyr. Sortimentet indeholder bl.a. kattefoder fra VIRBAC og forskellige typer sårrens, som er ideelle til dyr med sår eller infektioner.

Dyrlægens Gård

Lækkert udvalg af kattefoder fra VIRBAC på dyrlaegensgaard.dk

Dyrlægens Gård byder på kvalitetsrigtigt kattefoder fra VIRBAC, som findes til fordelagtige priser. Kattefoderet fra VIRBAC indeholder en masse gode ingredienser til din kat, så den bibeholder en god balance. Kattefoderet giver bl.a. en god nyrefunktion, holder styr på vægten, giver en flot og glansfuld pels, sunde urinveje, samt mange andre fordele. Ligeledes kan kattefoderet fra VIRBAC give støtte til led og muskler, og kan derfor være godt for ældre katte, så katten passer på dens muskulatur. Dette skyldes et korrekt proteinniveau i HPM-produktet, som er tilpasset til ældre kattes behov. Læs meget mere om det gode kattefoder fra VIRBAC på dyrlaegensgaard.dk, og find det bedste foder til din kat.

Kigger du efter sårrens til dyr?

Der findes hos Dyrlægens Gård også sårrens til dyr, som fås i høj kvalitet. Produktet som findes hos Dyrlægens Gård hedder EffiGel, og har gode skånsomme og rensende effekter på sår. Sårrensen indeholder en mild opløsning af hypoklorsyre, som anvendes til desinfektion, pleje og fugtning af de kroniske sår. Sårrensen kan ligeledes benyttes til hudbetændelse og mindre forbrændinger, samt bakterie-, svampe- og virusbekæmpelse. EffiGel produktet hjælper med at skabe et fugtigt miljø til dyrets hudceller, som fremmer helingsprocessen, og er derfor en effektiv sårrens. Sårrensen er alkoholfri, pH neutral og dermatologisk testet, så det ikke svier ved påføring og giver irriteret hud. Ligeledes er produktet nemt at benytte, hvor der blot sprøjtes på det udsatte område. Læs mere om produktet og dine muligheder på dyrlaegensgaard.dk og find den korrekte sårrens til dit dyr.

Besøg Dyrlægens Gård allerede i dag, hvis dit kæledyr er udsat for sår eller mangler nyt godt foder.