Se Salt og Pebers efterårsbuffet og Mortensaften menu

/ Redaktionen / Handel

Salt og Peber tilbyder efterårsbuffet catering, og der tilbydes også buffeter og retter specielt henvendt til de andre årstider. Det er også muligt at bestille mad leveret til døren til Mortensaften samt andre helligdage. Læs mere om retterne, tilberedningen og råvarerne på saltogpeber.dk.

Salt og Peber

Bestil en efterårsbuffet til en god kuvertpris

I efterårsmåneder kan du vælge en lækker efterårsbuffet med lidt af det hele, der er i sæson i efteråret. Med en unik buffet til efteråret, er man sikker på, at ingen af gæsterne går sultne fra bordet. Til en stærk kuvertpris får man nakkekam, kalvefilet og en masse smagfuldt tilbehør inkl. hasselback kartofler, kartoffelsalat, coleslaw og meget andet. Som altid er der mulighed for at vælge tilvalg som natmad, dessert og brød. Med fleksibiliteten hos Salt og Peber er man sikker på at få en skræddersyet smagsoplevelse til eventet, der kommer til at ramme plet. Deres eksklusive muligheder for diner transportable kan blive midtpunktet til enhver fest. Den populære efterårsbuffet på saltogpeber.dk tilberedes af kokke med sans for kvalitet, og som benytter interessante ingredienser af en rigtig fin kvalitet. Læs mere om denne efterårsbuffet online.

Indbydende mad leveret til døren til Mortensaften på saltogpeber.dk

Få mad leveret til døren til Mortensaften hos Salt og Peber. Der er tradition for at få and, og denne danner naturligvis også rammen om den eftertragtede Mortensaften menu fra Salt og Peber. Yderligere modtager man hvide kartofler samt brun selv kartofler plus agurkesalat og smagfuld tyttebør. Sidst men ikke mindst modtager man brun sovs, der komplementerer Mortensaften menuen helt perfekt. Hvis du leder efter mad leveret til døren til Mortensaften, kommer du med sikkerhed til at blive tilfreds med muligheden på www.saltogpeber.dk. Deres Mortensaften diner transportable rammer plet.

Salt og Peber tilbyder en efterårsbuffet og andre retter efter årstid. Deres Mortensaften catering er også en populær mulighed til denne højtid. Se mere, og bestil allerede i dag online på saltogpeber.dk. Så er dine gæster og du sikret lækker mad ud af huset af en høj kvalitet, når det er tid til festen.