Skønhedsprodukter fra Møllerup Gods og Africa Organics

/ Redaktionen / Handel

Køb bæredygtige produkter fra Africa Organics og Møllerup Gods hos Pureday.

Pureday

Africa Organics nærende plejemidler forhandles på pureday.dk

Africa Organics er en fantastisk serie, som egner sig til alle hårtyper. Med hårpleje fra Africa Organics får man ikke nogen uønskede ingredienser, som evt. kan skade eller udtørre din hud. Det er derimod kun de bedste råvarer, som udgør plejeprodukter fra Africa Organics, og ingredienserne er høstet på det afrikanske kontinent. Du finder bl.a. Marula og Baobab serierne på pureday.dk, der også tilbyder hårpleje i bæredygtig kvalitet fra Mongongo og Kalahari Melon. Der er valgmuligheder inden for skønne washes og lotions, ligesom du kan købe conditioner, shampoo og andet lækkert fra Africa Organics. Hvis du allerede er tilhænger af mærket, så vil du elske det store udvalg hos Pureday. Hvis du derimod ikke har prøvet plejemidlerne endnu, så har du noget at glæde dig til! De naturlige og miljøvenlige råvarer taler for sig selv.

Pureday - Køb fra Møllerup Gods

Pureday fører også de danske skønhedsprodukter i bæredygtig kvalitet fra Møllerup Gods. Dette brand har bl.a. gjort sig populært ved deres kreative brug af hampefrø olie. Hampen dyrkes af leverandøren selv, og som du måske er bekendt, så er hampefrø olie en glimrende kilde til omega 3 og omega 6. Det er næringsstoffer, som kan give din hud et lækkert boost. Møllerup Gods har udviklet flere forskellige produkter som f.eks. fod creme, peeling mask, fugtgiver, body oil og meget mere. Alle plejemidlerne fra Møllerup Gods er skabt i en udsøgt kvalitet og med bæredygtige ingredienser. Se det store udvalg fra Møllerup Gods online på www.pureday.dk.

Kigger du efter de miljøvenlige alternativer, når du skal købe hudpleje, shampoo og andre skønhedsprodukter? Så har Pureday et skønt og naturligt udvalg, som du simpelthen bør se. På pureday.dk finder du brands som Africa Organics og Møllerup Gods, men du kan også shoppe fra Aussie Bronze, Esenka, BioStraw, Saguna og mange flere, som du måske allerede har hørt om før?