Skræddersyet foredrag om salg og peptalk om salg hos resultatskaber.dk

/ Redaktionen / Handel

Book et skræddersyet foredrag om slag hos resultatskaber.dk! Trænger omsætningen til et boost, har du her mulighed for at få en spændende peptalk om salg fra den populære Rolf Høegh. Læs mere om dine muligheder og book et foredrag med den erfarne foredragsholder.

resultatskaber.dk

Skræddersyet foredrag om salg

Et skræddersyet foredrag om salg kan gøre underværker for din virksomhed og det fås ikke bedre end hos resultatskaber.dk. Med et skræddersyet foredrag om salg fra resultatskaber.dk bliver dine medarbejdere udrustet med jordnær salgstræning der virker. Rolf Høegh hopper aldrig over hvor gærdet er lavest – i stedet for standardtaler der er ens fra gang til gang, får I et skræddersyet foredrag om salg der er tilpasset den enkelte virksomhed. Der tilbydes både skræddersyede foredrag om salg på engelsk og dansk, og uanset om I er dyrere end konkurrenterne vil der blive vist en direkte vej til salget. Et skræddersyet foredrag om salg vil typisk vare 1-2 timer og der tilbydes naturligvis mængderabat. Lyder det som noget for jer så bør ikke snyde jer selv for et besøg af den kendte foredragsholder.

Peptalk om salg

Har sælgerne brug for en peptalk om salg, går I ikke galt i byen hos resultatskaber.dk. Her har I mulighed for at booke en dynamisk peptalk om salg og I vil hurtigt blive klogere på både salgstræning og kundepleje. Hvordan sikre man for eksempel trofaste kunder og hvordan sikre man at få kunden i hus selv når ens produkt er dyrere end konkurrentens? Disse spørgsmål vil I få dybdegående svar på med peptalk om salg fra resultatskaber.dk. Deres peptalk om salg varer typisk 1-2 timer og der ydes mængderabat ved booking af flere foredrag. Bestil peptalk om salg online hos Rolf Høegh og bliv klogere på hvordan I kan skabe vækst i jeres virksomhed. I kan naturligvis også kontakte kundeservice hvis I har spørgsmål.