Slagter Zangenberg tilbyder mad ud af huset i Nakskov og catering i Stubbekøbing

/ Redaktionen / Handel

Hvis man er bosat på Lolland eller på Falster, og man står over for at skulle holde et større arrangement, som man ikke selv ønsker at lave mad til, så skal man helt sikkert tage kontakt til Slagter Zangenberg. Her tilbydes der nemlig både mad ud af huset i Nakskov og catering i Stubbekøbing. Man kan læse mere ved at besøge hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

Slagter Zangenberg

Mad ud af huset i Nakskov

Når man skal holde en fødselsdag eller en konfirmation, hvor man får rigtig mange gæster, så er det de færreste, der har både tid og plads til at lave mad til alle. Det kan derfor anbefales, at man tager kontakt til Slagter Zangenberg, som leverer mad ud af huset i Nakskov. Alt mad er lavet af gode råvarer og er tilberedt af dygtige hænder. Alt mad ud af huset i Nakskov er muligt at sammensætte, som man ønsker det, så man får lige præcis den menu, man godt kunne tænke sig, og som passer til den type af fest, man skal holde. Hos Slagter Zangenberg har man en stor passion for slagterhåndværket, og man leverer derfor altid både kød og tilbehør, der passer sammen, og som smager godt. Man kan læse meget mere om mad ud af huset i Nakskov ved at besøge hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

Catering i Stubbekøbing

Bor man på Falster, og skal man snart holde en større fest, hvor man godt kunne tænke sig at få leveret mad af høj kvalitet, så man selv slipper for at skulle stå i køkkenet en hel dag, så kan det være en rigtig god idé at tage kontakt til Slagter Zangenberg. Her tilbydes der catering i Stubbekøbing, og man kan hos Slagter Zangenberg vælge imellem en række fastlagte menuer, men man har også mulighed for at vælge at sammensætte sin egen. Catering i Stubbekøbing sikrer altid, at man får rigeligt med mad, som smager godt. Man kan læse meget mere om catering i Stubbekøbing ved at besøge hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

Hos www.slagterzangenberg.dk kan man bestille mad ud af huset til de bedste priser.