Stort udvalg af både Olimp træpiller og Lava træpiller her

/ Redaktionen / Handel

Hvis man leder efter en ny forhandler af træpiller af de absolut bedste mærker, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Pillemadsen. Her forhandles der nemlig alt fra Olimp træpiller til Lava træpiller. Man kan bestille med det samme ved at klikke på linket lige her www.pillemadsen.dk.

Pillemadsen

Olimp træpiller

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn med træpiller af den højeste kvalitet, så bør man helt sikkert overveje at købe Olimp træpiller. Olimp træpiller er nemlig fremstillet af rent savsmuld fra nåletræer, hvilket er med til at give dem en karakteristisk lys og jævn farve, og samtidig er med til at sikre den høje kvalitet og den gode brændværdi. Når Olimp træpillerne presses sammen, sker det under særdeles højt tryk, hvilket er med til at gøre, at pillerne holder formen i lang tid og ikke smuldrer. Hos Pillemadsen forhandles pillerne naturligvis til gode priser, og de leveres lige til døren. Man kan købe allerede i dag ved at klikke ind forbi Pillemadsen på hjemmesiden www.pillemadsen.dk.

Lava træpiller

Når det bliver koldt i vejret, kan de fleste blive enige om, at det er dejligt at sidde inden for og hygge sig med hele familien foran en tændt brændeovn. Hvis man gerne vil kunne tænde op i den på en nem og effektiv måde, så bør man helt sikkert overveje at købe Lava træpiller fra Pillemadsen. Lava træpiller er produceret udelukkende af savsmuld fra nåletræer, fordi det er en træsort, der er meget kompakt, og det giver derfor en træpille af bedre kvalitet og med en højere brændværdi. Man kan købe allerede i dag ved at besøge Pillemadsen på hjemmesiden www.pillemadsen.dk.

Klik ind på hjemmesiden www.pillemadsen.dk og kig meget nærmere på det store udvalg af træpiller af de bedste mærker.