Stort udvalg af bløde lammeskind og varme handsker hos Skindhuset.dk

/ Redaktionen / Handel

Uanset hvad du leder efter i skind, pels og læder, er Skindhuset.dk et godt sted at kigge. De står selv for al import og forhandler kun varer af bedste kvalitet. Der kan du finde alt fra skindhandsker til lammeskind.

Skindhuset.dk

Handsker af det bedste skind

Hos Skindhuset.dk finder du, et stort udvalg af handsker lavet af det bedste skind. Der findes både luffer til de helt kolde vinterdage, men du vil også kunne finde tyndere handsker, som egner sig godt til de kølige efterårsmorgener. Virksomheden er et familieforetagende, der har eksisteret i snart 100 år, og som er gået i arv gennem fire generationer. De står selv for al import af deres varer, hvilket betyder, at alt er af højeste kvalitet. Det samme gælder deres handsker, som alle kommer i klassiske og tidsløse designs. De forhandler både handsker og luffer til herrer og damer, og du vil kunne finde modeller i alt fra hjorteskind, rulam og sælskind til lammeskind og vildsvineskind. Der findes modeller til alle typer hænder og kvaliteter til alle situationer. Det gode ved skind er desuden, at det, med en smule pleje i ny og næ, vil kunne holde i rigtig mange år. Besøg www.skindhuset.dk og se på det store udvalg af forskellige modeller.

Bløde lammeskind

Lammeskind er skønne, fordi de er bløde at sidde eller ligge på, men også fordi de pryder hjemmet og skaber en dejlig, hyggelig stemning. Hvis du leder efter et lammeskind, er Skindhuset.dk et godt sted at søge. Som et familieforetagende, der er gået i arv gennem fire generationer, har de arbejdet med import og salg af skind og lædervarer i næsten 100 år, og forhandler således kun varer af bedste kvalitet. Dér kan du finde både langhårede såvel som korthårede lammeskind, indfarvede såvel som naturligt farvede, store som små. Der findes med andre ord skind i et utal af farver og størrelser, da de forhandler skind fra mange forskellige typer får og lam. Der vil helt sikkert være skind til enhver situation, til enhver smag og til ethvert hjem. Om det er til, når der kommer en baby i familien, til en sommeraften på terrassen, eller til de kolde vinterdage, når man opholder sig indendøre. Besøg www.skindhuset.dk se det store udvalg.