Stort udvalg af MC tøj og MC handsker hos MotoHaus

/ Redaktionen / Handel

Vil du være sikker på at sikkerheden er i top samtidig med at du får det meste ud af dine køreture, bør du tage et kig på det store udvalg hos MotoHaus. Den populære forhandler tilbyder både MC tøj, MC handsker, styrthjelme og mere – alt sammen i den samme høje kvalitet.

MotoHaus

Varieret udvalg af MC tøj

Fra hårdføre kevlarjeans til kvinder og slidstærke støvler, til flotte sportsjakker med refleksion ved belysning. Hos MotoHaus finder du et varieret udvalg af MC tøj til stærke priser, og der er derfor god chance for at de fører netop det, du søger. Deres udvalg af MC tøj består blandt andet af smarte rygbeskyttere med masser af justeringsmuligheder, der både giver komfort og sikkerhed. Deres MC tøj består af produkter fra producenter som Held, der har årtiers erfaring på markedet. Udvalget af MC tøj bliver naturligvis løbende opdateret og udvidet, så du kan føle dig sikker på at kvaliteten er i top. Har du spørgsmål i forbindelse med deres MC tøj, er du mere end velkommen til at kontakte deres kundeservice.

MC handsker

Skal sikkerheden være i orden, er et par MC handsker uundværlige og hos MotoHaus finder du et bredt udvalg af kvalitetsmodeller til stærke priser. Du kan blandt andet finde MC handsker fra Held, der har årtiers erfaring i branchen. Det anerkendte mærke kombinerer både komfort, sikkerhed og stilet design og resultatet er ikke til at tage fejl af. Udvalg af MC handsker består både af sports- og touring varianter, samt MC handsker i Gore-Tex. Er du ude efter et par med særlig læder på fingerspidserne så du kan betjene din telefon uden at tage handskerne af, kan disse også findes i det store udvalg. Gør dig selv en tjeneste og tag et kig på hele udvalget af MC handsker hos MotoHaus. Du kan naturligvis kontakte deres kundesupport, hvis du har spørgsmål angående dine muligheder.