Tapas retter og andet i mad ud af huset på madkonceptet.dk

/ Redaktionen / Handel

Tapas retter er gået hen at blive et kæmpe hit i Danmark. Denne type af fingerfood fra Spanien går godt an til en lang række begivenheder som receptioner, konfirmationer, fødselsdage, firmafester osv. Madkonceptet er specialist i mad ud af huset i København, og du kan se deres services inde på madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Tapas retter med levering i Storkøbenhavn

Bestil tapas retter til dit event på www.madkonceptet.dk. Denne type af fingerfood stammer fra Spanien, og det er en kulinarisk tradition, der i den grad er vokset i popularitet de sidste 10-20 år. I denne tidsramme er der opstået mange tapasrestauranter i de danske storbyer og mellemstore byer. Her serveres alt fra klassiske tapas retter, som man ville finde dem på en lokal bar i Spanien, men også moderne twists, hvor nordisk og spansk cuisine er fusioneret. Madkonceptet har en liste over tapas retter, du frit kan vælge til ud fra. Kuvertprisen kommer så til at afhænge af antal valgte tapas retter. Læs mere om, hvorfor du skal bestille denne spanske madtradition til fødselsdagen, firmafesten osv. på madkonceptet.dk.

Madkonceptet tilbyder førsteklasses mad ud af huset i København

Madkonceptet tilbyder også andet inden for mad ud af huset. Her tænkes fx på catering til konfirmationer i København. Foråret nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til en ny række konfirmander, der skal fejres. Størrelsen af denne begivenhed gør det optimalt at bestille diner transportable i stedet for at stå i eget køkken. Hvis du er interesseret i mad ud af huset af en høj kvalitet, så kan Madkonceptet anbefales. Deres luksuriøse catering er perfekt til de kvalitetsbevidste kunder, der stadig vil have det nemt. Madkonceptet byder på mad ud af huset i København, men også i området omkring på Nordsjælland.

Vælg mad ud af huset fra Madkonceptet grundet deres mange erfaringer i forskellige kulinariske brancher. Mange vælger dette cateringfirma pga. deres velrenommerede tapas retter. Du finder også info om deres frokostordning, konfirmationsmenu med mere på www.madkonceptet.dk.