Alt i gaming keys inkl. en Origin nøgle samt de bedste spiltitler som fx GTA 5

/ Redaktionen / Hobby

PlayGames.dk fører altid et stort udvalg af gaming keys til forskellige platforme. Bestil bl.a. Steam keys eller en Origin nøgle i udvalget. Uanset platform er der altid nok spil at vælge mellem. Er du fx til Grand Theft Auto serien? GTA 5 har taget gaming verdenen med storm med masser af hæsblæsende eventyr og et kæmpe multiplayer komponent.

PlayGames.dk

Origin nøgle – download de nyeste EA titler

Electronic Arts (EA) står bag programmet Origin, som gør det muligt at downloade EA-spil samt hente patches til ens eksisterende spil. Du kan hente programmet direkte fra internettet af, og du er i stand til at spare penge på en Origin nøgle hos PlayGames.dk, der sælger dem til mange forskellige spil titler. Alt sammen foregår over computeren, så du ganske simpelt modtager din Origin nøgle efter køb. Electronic Arts er altid hurtige til at udgive nye spil, så tjek ofte udvalget af Origin nøgler hos PlayGames.dk. Lige nu kan du bestille titler som Dragon Age 2, Crysis 2, Dead Space 2, Battlefield 3, Mass Effect 2 og mange andre. Det gode ved at handle på www.playgames.dk er bl.a., at man kan læse gode tekster på dansk om de forskellige spiltitler. Derfor kan man hygge sig med at browse de forskellige spiltitler igennem og hente inspiration til ens nye gaming eventyr.

GTA 5 til den bedste pris hos PlayGames.dk

Alle rutinerede spillere kender til GTA 5 serien – et populært hit i den famøse Grand Theft Auto serie. GTA 5 foregår i et korrupt landskab præget af kriminalitet. Man er dog ikke manden eller kvinden, der sætter orden i sagerne – tværtimod. GTA 5 går ud på at gennemføre missioner, der er kreative, og som følger en rigtig interessant historie. Man deltager i bander, man forråder personer, og man gør alt, hvad der ikke er tilladt i bogen. Det fede ved GTA 5 er også, at man kan gå på opdagelse i den spændende verden på egen hånd. PlayGames.dk giver dig de bedste priser på denne spiltitel.

Køb GTA 5 på www.playgames.dk, som sælger famøse spil til forskellige platforme. Der er fx tale om platforme som Steam, Origin, Uplay og Blizzard.